Tietoa Trionasta

Tietoa Trionasta

Trionan pitkän tähtäimen tavoitteena on toimittaa logistiikkaan ja infrastruktuuriin liittyvien toimintojen innovatiivisia tietotekniikkaratkaisuja. Trionan tavoitteena on olla toimialan organisaatioiden johtava ja luotettava palvelujentarjoaja.

Triona on tietotekniikka-alan yritys, joka yhdistää vahvan liiketoimintaosaamisensa varsinkin kuljetus- ja liikenneinfrastruktuurin, liikenteen, kuljetuksien, metsäteollisuuden sekä energia- ja kulkuneuvoteollisuuden aloilla ja oman huippuosaamisensa järjestelmien kehittämisessä ja hallinnoissa.

Näillä alueilla voimme luoda tehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa, mihin meidän liikeideamme ja tehtävämme juuri perustuu.

Liikeidea “Yhdistämme liiketoiminnan ja tietotekniikan erityisosaamista ja tarjoamme tehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa.“
Tehtävä “Luomme tehokkaita, kestäviä ja luotettavia ratkaisuja tiedonkulkuun ja energian siirtoon sekä tavaroiden ja ihmisten kuljettamiseen.“

Toimimme Pohjoismaissa. Liikevaihtomme on noin 140 miljoonaa Ruotsin kruunua ja meillä on noin 130 työntekijää. Asiakkaisiimme kuuluu ABB, BDX, Clas Ohlson, NCC, MaserFrakt, NWP, SCA, Sveaskog, Brisbane NOR ja Statens vegvesen i Norge, Trafikverket i Sverige ja Örnfrakt.