Triona

Tietoa Trionasta

Trionan pitkän tähtäimen tavoitteena on toimittaa logistiikkaan ja infrastruktuuriin liittyvien toimintojen innovatiivisia tietotekniikkaratkaisuja. Trionan päämääränä on olla toimialan organisaatioiden johtava ja luotettava palvelujentarjoaja.

Triona on teknologiayritys, joka yhdistää vahvan  liiketoimintaosaamisen liikenneinfrastruktuurin, liikenteen, logistiikan, metsäteollisuuden ja energia-/autoteollisuuden toimialoilta huippuosaamiseen järjestelmien kehittämisessä ja ylläpidossa. Näillä alueilla voimme luoda tehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme saavuttamaan liikeideaamme ja missioomme perustuvat tavoitteensa.

Liikeidea “Yhdistämme liiketoiminnan ja tietotekniikan erityisosaamista ja tarjoamme tehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa.“
Missio “Luomme tehokkaita, kestäviä ja luotettavia ratkaisuja tiedonkulkuun ja energian siirtoon sekä tavaroiden ja ihmisten kuljettamiseen.“

Toimimme Pohjoismaissa. Liikevaihtomme on noin 17 miljoonaa euroa ja meillä on noin 150 työntekijää. Asiakkaisiimme kuuluvat ABB, Bane NOR, BDX, Clas Ohlson, Euroskilt, Mantum, Maserfrakt, Mesta, NCC, NWP, SCA, Statens vegvesen, Sveaskog, Trafikverket Ruotsissa ja Transdev.