Triona

Kestävä kehitys

Trionan tehtävänä on luoda tehokkaita, ympäristöystävällisiä ja turvallisia tapoja tiedonsiirtoon sekä tavaroiden ja ihmisten kuljettamiseen yhteiskunnassamme.

Olemme vakuuttuneita siitä, että vastuu ja tietoisuus ympäristöasioista on pitkäaikaisen ja menestyvän liiketoiminnan kulmakivi. Ympäristön ja toimintaympäristömme huomioon ottaminen on meille itsestäänselvyys ja tärkeä osa yrityskulttuuriamme.

Sitoumuksemme on jaettu kahteen pääalueeseen:

  • Tuotteisiimme ja palveluihimme
  • Toimintamme ympäristövaikutuksiin

Tuotteet ja palvelut

Tuotteidemme ja palveluidemme suhteen pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme ratkaisuja, jotka minimoivat ilmasto- ja ympäristövaikutuksia. Haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittää tulevaisuuden ilmastoystävällisiä ratkaisuja liikenteessä ja logistiikassa sekä osallistua siten aktiivisesti kestävän yhteiskunnan luomiseen.

Liiketoimintamme

Pyrimme toiminnassamme vähentämään ympäristövaikutuksiamme arvoketjun päätepisteiden välillä. Ilmoitamme päästöistämme vuosittain GHG-protokollan mukaisesti nähdäksemme, missä parannusponnistukset ovat hyödyllisimpiä. Olemme jo vuosien ajan asettaneet etusijalle julkisen liikenteen kaikilla liikematkoilla, ja käytämme tarvittaessa puhelin- ja videoneuvotteluita sekä verkkokokouksia matkustamisen sijaan. Matkat pyrimme aktiivisesti tekemään bussilla, junalla, metrolla ja polkupyörällä toimistoihimme ja toimistoistamme sekä suositamme uusiutuvan polttoaineen käyttöä henkilöauton valitsijoille. Pyrimme vähentämään energiankulutusta, ja kaikki isommat toimistomme käyttävät 100 % alkuperältään vihreää sähköä. Ilmastovaikutukset ovat myös parametri, joka sisältyy tuotteidemme ja palveluidemme käyttöpalveluratkaisujen valintaan.

Ostamme orgaanisia (esim. KRAV-merkittyjä) ja/tai Reilun kaupan tuotteita, jos niitä on saatavana vaihtoehtona. Haluamme myös ottaa vastuun siitä, mitä jätämme jälkeemme, joten yritämme löytää uusia käyttäjiä asioille, jotka ovat käyneet tarpeettomiksi, ja lajitella aina jätteemme.

Ohjaavat asiakirjat

Ympäristökäytäntömme antaa ohjeet ympäristötyöllemme ja ympäristöasiat sisältyvät ISO 9001:2008 - ja ISO 14001 -standardit täyttävään hallintajärjestelmään. Lisätietoja ympäristökäytännöistämme ja johtamisjärjestelmästämme kerromme tarvittaessa asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme.

Anders auttaa

Lisätietoja ympäristöpolitiikastamme ja hallintajärjestelmästämme saat Andersilta

Anders Nilsson +46 70 348 80 52
Lähetä s-postia