Tuotteet ja palvelut

Tuotteet ja palvelut

Tehtävästä riippumatta pidämme erittäin tärkeänä ymmärtää liiketoimintaanne.

Eri alojen vahva liiketoimintaosaamisemme erityisesti liikenneinfrastruktuurista, liikenteestä, logistiikasta, metsäteollisuudesta ja energia-/autoteollisuudessa sekä tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa auttavat meitä toteuttamaan saamamme toimeksiannot tehokkaasti. Asetamme työssämme etusijalle ihmisten välisen vuorovaikutuksen ja syvän sitoutumisen toimeksiantoihimme.

Tarjoamme sinulle ja yrityksellesi:

Palveluja

  • Konsultointia - huippuosaamista järjestelmien kehittämiseen ja integrointiin sekä johtamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.
  • Projekteja - määräaikaisia toimeksiantoja, joissa teemme selvityksen tai kehitämme tietojärjestelmiänne.
  • Ylläpitoa - tietojärjestelmien hallintaa, jossa otamme täyden vastuun hallintaprosessista ja sovitusta palvelutasosta.

Tuotteita

  • Standardiohjelmia - sekä omia että kolmannen osapuolen tuotteita, mukaan lukien KLAR, TNE, TRE, TRACS ja paikkatieto-ohjelmistot.
  • Pilvipalvelut - Software as a Service - ja Attached Services -periaatteiden mukaisia palveluita sekä pilvipalveluitamme kuten Välimatkapalvelu, C-Load ja TRACS.

Käyttöpalveluita

  • Sovellusylläpitoa erilaisille sovelluksille yksinkertaisista standardisovelluksista monimutkaisiin ja kriittisiin järjestelmiin.
  • Palvelinylläpitoa palvelimille, joita tarvitaan organisaatiollesi toimittamien tietojärjestelmien ja tuotteiden käyttöön.

Pidämme myös erittäin tärkeänä laadunvarmistusta, standardeja ja ns. best practices -käytäntöjä. Tiedämme kokemuksesta tämän parantavan tehokkuutta, ja siksi osallistumme erilaisiin hankkeisiin kuten SIS Stanli, Papinet, TISA, ISO TC211 ja Inspire. Projekteissamme ja ylläpidossamme tukeudumme prosessimalleihin kuten XLPM, pm3 ja ITIL, mikä helpottaa vuorovaikutusta yrityksesi kanssa ja mahdollistaa korkeatasoisten tulosten saavuttamisen nopeammin.