Tuotteet ja palvelut

FleetControl

FleetControl tarjoaa useita palveluita, jotka auttavat pitämään ajoneuvokannan hallintokustannukset alhaalla keräämällä jatkuvasti tietoja ajoneuvoista ja toimittamalla ne pilveen. Tietoja voidaan tämän jälkeen näyttää kuljettajalle, hyödyntää toimistolla tai käyttää muissa sovelluksissa niiden arvon ja/tai tehokkuuden parantamiseksi.

FleetControl koostuu ajoneuvotietokoneesta (IoT-yksikkö), joka voidaan tarkan GPS-datan toimittamisen ja ajoneuvon CAN-tietojen lukemisen lisäksi yhdistää muihin tietolähteisiin eri laitteistoliitäntöjen kautta. Toimistokäyttöön on asiakasratkaisu, joka näyttää kiinnostavat tiedot eri päätoimintoihin ryhmiteltyinä.

FleetControl voi esimerkiksi esittää polttoaineenkulutusta ja matkamittarin arvoja, ohjata kuljettajia ajamaan tasaisesti, ympäristöystävällisesti ja päihteettömästi sekä etähallita kaikkien fleetin ajoneuvojen kuljettajakortteja ja ajopiirtureita. Yhdistämällä FleetControlin tiedot muihin tuotteisiin voidaan luoda uusia toimintoja. Yksi esimerkki on tuottaa polttoainekulutustietoja Trionan Tracs Flow -ratkaisuun, jotta käytetyn polttoaineen yhdistäminen tietyn asiakkaan toimeksiantoon on mahdollista. Useimmiten FleetControlin avulla saadaan kerättyä ja toimitettua tarvittavat tiedot ajoneuvoista.

Lisätietoja

For more information about our product FleetControl, ask Lars.

Lars Ericsson +46 70 682 00 02
Lähetä s-postia