Työpaikat

Töihin Trionaan

Henkilökohtainen kasvu ja ammatillinen kehitys kulkevat mielestämme yhtä matkaa.

Kasvat myös ihmisenä silloin kun kehityt ammatissasi ja ammatissasi kehittyminen puolestaan kasvattaa sinua ihmisenä. Tasapainoinen vapaa-aika takaa sen, että pystyt toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla myös työssäsi.

Tasapainoinen vapaa-aika takaa sen, että pystyt toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla myös työssäsi.

Haemme työtekijäksemme koko ihmistä ja siksi haluamme saada sinusta kokonaisvaltaisen kuvan. Jatkossa tahdomme tukea sinua kehityksessäsi.

Urakehitys

Trionan myönteisen kehityksen edellytyksenä jatkossakin on se, että kaikki työntekijämme viihtyvät ja kehittyvät työssään. Koska korkealaatuisten palvelujen toimittaminen on yrityksemme perustehtävä, työntekijöittemme asiantuntemus ja koulutus ja muu pätevöityminen on meille erittäin tärkeää. Suunnittelemme jokaiselle työntekijällemme oman kehitysohjelman ja käytämme määrätietoisesti aikaa ja tarvittavia resursseja sen toteuttamiseksi.

Asiakkaamme odottavat meidän pitävän heidät ajan tasalla teknisessä kehityksessä ja siksi panostammekin säännöllisesti toiminta-alueeseemme kehitettyjen uusien tekniikkojen  opiskeluun.

Asiantuntemusvaihto

Jatkokoulutuksen lisäksi työntekijämme osallistuvat yhteisiin lounastapaamisiin ja aamiaiskokouksiin, joissa keskustellaan ja vaihdetaan kokemustietoa eri tehtävistä ja koulutuksista. Näin pystytään kokoamaan hyödyllistä tietoa ja kokemusta erityyppisistä työtehtävistä ja opinnoista yhteiseen tietopankkiin. Trionan kehityksen kannalta tällainen tietopankki on korvaamaton, sen avulla työtoverit ovat myös ajan tasalla toistensa tiedoista ja taidoista.

Niko auttaa

Saat lisätietoja suomeksi Nikolta

Niko Rosenquist +46 70 913 2030
Lähetä s-postia

Rune auttaa

Rune auttaa ja antaa lisätietoja Norjassa Rune.

Rune Dragsnes +47 928 42 929
Lähetä s-postia