Toimialamme

Energia

Energiateollisuus tarvitsee jatkuvasti innovaatioita ja nykypäivän keskittyminen ympäristön sekä kestävän kehityksen kysymyksiin ohjaa alaa kehittämään innovatiivisia liiketoimintaprosesseja ja teknologiaratkaisuja. Tehokkaat käyttö- ja kunnossapitoprosessit ovat tärkeitä sähköverkon häiriöiden minimoimiseksi ja käyttöomaisuuden tuoton maksimoimiseksi.

Trionalla on laaja kokemus energiateknologiaratkaisuista muun muassa HVDC:n, reaaliaikaisten järjestelmien, ohjausjärjestelmien ja verkkotopologian osa-alueilla, ja myös useiden vuosien kokemus yhteistyöstä käytön ja kunnossapidon sekä laitosten elinkaaren hallinnan parissa toimivien yritysten kanssa.

Triona on useiden vuosien ajan kehittänyt järjestelmiä energia-alan yrityksille ja tarjoaa myös tämän alan tuotteita. Nämä on kehitetty integroitaviksi saumattomasti muihin järjestelmiin, ja ne voidaan helposti räätälöidä asiakkaidemme prosesseihin ja projektikonsepteihin.

Monet Trionan asiakkaista työskentelevät rinnakkain useissa eri tehtävissä. Tuotteidemme ja ratkaisujemme avulla yritykset voivat suunnitella ja hallita toimintaansa tehokkaammin riippumatta siitä, onko kyseessä käynnissä oleva toiminta vai projektikohtaiset toimeksiannot. Työ voidaan tehdä toimistolta tai ulkona kentällä. Yritykset voivat jopa kehittää liiketoimintaansa strategisen ja taktisen suunnittelun sekä paremman seurannan avulla. Kaikki tämä on mahdollista Trionan ratkaisujen erittäin toimivan tiedonhallinnan kautta.

Asiakkaitamme tällä toimialalla ovat Enersense, Hitachi Energy, Kraftringen, Nacka Energi, Statnet, Skellefteå Kraft, Telge Nät ja Tekniska Verken.

 

 

Thomas auttaa

For more information on our work in power & energy in Sweden, please ask Thomas.

Thomas Höjsgaard +46 70 556 63 93
Lähetä s-postia