Toimialamme

Metsäteollisuus

Metsäteollisuus on intensiivisessä kehitysvaiheessa. Tuotannon ja liiketoiminnan on pelattava yhteen, ja se vaatii täsmällistä ja ajantasaista tietoa kaikissa vaiheissa.

Metsäteollisuudessa laadukkaan tiedon kysyntä kasvaa samalla, kun logistiikkavirroista tulee monimutkaisempia. Tämä tekee suunnittelusta haastavampaa. Niinpä raaka-ainevirtojen seurantaa metsästä tuotantoon täytyy parantaa, jotta oikea raaka-aine saadaan oikeaan kohteeseen oikeaan aikaan.

Trionalla on kokemusta koko metsäteollisuuden arvoketjun ratkaisuista sekä taimitarhoille, metsäsuunnitteluun, puunhankintaprosessin ja tuotannonsuunnitteluun että pyöreän puun, bioenergian ja sahatavaran kuljetusten operatiiviseen tukeen. Tarjoamme ratkaisuja, jotka helpottavat digitaalista tiedonkulkua eri toimijoiden välillä. C-Load mahdollistaa laaja-alaisen yhteistyön, jossa tieto siirtyy avoimesti toimitusketjun välillä tilaajalta ja toimittajalta tilaajan asiakkaille ja jopa satamiin ja terminaaleihin.

Joitakin asiakkaitamme metsätoimialalla ovat Bergkvist Siljan, Bergs Timber, Biometria, Holmen, Ingarps Trä, Norra Skog, Norrlands Trä, SCA, Setra, Skogdata, Stora Enso ja Suomen metsäkeskus.

 


Read our cases related to Metsäteollisuus

Katarina auttaa

Katarina auttaa ja antaa lisätietoja siitä, mitä teemme metsätalouden alalla.

Katarina Johansson +46 70 244 31 66
Lähetä s-postia

Sigmund auttaa

Sigmund auttaa ja antaa lisätietoja asiasta Norjassa.

Sigmund Fredriksen +47 918 66 301
Lähetä s-postia