Triona

Tietoa Trionasta

Triona toimittaa innovatiivisia tietotekniikkaratkaisuja logistiikan ja infrastruktuurin aloille. Päämäärämme on olla johtava ja luotettava palveluntarjoaja näiden toimialojen organisaatioille.

Yhdistämme vahvan asiantuntemuksen liikenneinfrastruktuurin, liikenteen, logistiikan, metsäteollisuuden, energiateollisuuden ja autoteollisuuden toimialoilta huippuosaamiseen järjestelmien kehittämisessä ja ylläpidossa. Luomme tehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa. Tähän perustuvat myös liikeideamme ja missiomme.

LiikeideaYhdistämällä toimialan ja tietotekniikan erityisosaamisen tarjoamme tehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa.“
Missio “Luomme tehokkaita, kestäviä ja luotettavia ratkaisuja tiedonkulkuun ja energian siirtoon sekä tavaroiden ja ihmisten kuljettamiseen.

Triona toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Liikevaihtomme on noin 18 miljoonaa euroa ja meillä on noin 150 työntekijää. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi ABB, Bane NOR, Clas Ohlson, Euroskilt, Mesta, NCC, NWP, SCA, Statens vegvesen, Sveaskog, Suomen Metsäkeskus, Traffic Management Finland, Trafikverket Ruotsissa, Transdev ja Väylävirasto.