Referenssit

Referenssit

Joustava sekä asiakkaalle ja kuljettajalle

Transdev on yksi Ruotsin suurimmista joukkoliikenteen tuottajista sekä Trionan suuri asiakas. Vuonna 2022 Transdevilla on yli 1 200 käytössä olevaa ajoneuvoa Ruotsissa, ja Trionan FleetControl-tuote toimii IoT-alustan FOL (Vehicle OnLine) ytimenä.


Trionan älykkäät palvelut helpottavat Setra Groupin rahdinantajien jokapäiväistä työtä

Setra Group on yksi Ruotsin suurimmista puunjalostusyrityksistä. Suuret toimitusmäärät asettavat korkeat vaatimukset kuljetusten hankinta-, varaus- ja seurantaprosesseille. Trionan älykkään C-Load -palvelun avulla Setra-konserni on pystynyt yksinkertaistamaan rahdinantajien jokapäiväistä työtä, samalla kun laatu on parantunut.


Triona auttoi digitalisoimaan Alltransportin kuljetustietojen käsittelyn

Kuljetus- ja urakointikonserni Alltransportin kanssa Triona on tehnyt yhteistyötä jo pitkään. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Norrköpingissä, ja se toimii myös Linköpingissä, Örebrossa, Tukholmassa ja Uppsalassa. Alltransport otti ensin käyttöön Trionan Cockpit-ratkaisun, ja päätti myöhemmin siirtyä myös uuteen TRACS Flow -järjestelmään. Ratkaisu on parantanut useita liiketoiminnan alueita erityisesti logistiikan osalta.


Triona improves transport efficiency in the mining business

One of the transport sectors’ greatest challenges is the management and collection of data from all involved actors. This is not only because the correct goods need to end in the right place but also that all parties receive the correct payment. LKAB’s transports at the Kiruna mine is no exception.


Kiinasta Ruotsin insjöniin – lavalta myymälään

Clas Ohlson kasvaa nopeasti – liiketoiminta laajenee myymälöiden avautuessa uusiin maihin ja kasvua on myös olemassa olevilla markkinoilla. Tästä syystä vuonna 2016 aloitettiin työ uusiin vaatimuksiin vastaavalla liiketoimintajärjestelmällä.


Captank-tilaussovelluksen ylläpito Trionalle

Vuoden 2016 aikana Triona otti muodollisen vastuun erityisesti polttoainetankkereiden jakeluun kehitetyn CapTank-mobiilitilaussovelluksen ylläpidosta. Sovellusta käyttävät asiakkaat ovat Hoyer, OKQ8 ja Esso Energi.


TRACS Flow makes Order Management flexible and simple

TRACS Flow makes day-to-day work more flexible and simpler for companies working in the transport and construction industries.


CockPit moves in at Triona

After many years of being a part of business system supplier IBS’s offering to the haulage industry, the Cockpit business is now a part of Triona.


Hakuarkisto

Valitse hakuarkistostamme.