Toimialamme

Liikenneinfrastruktuuri

Yhteiskuntamme asettaa yhä kovempia vaatimuksia liikenteelle ja viestinnälle. Odotamme sekä tavaroiden että ihmisten kuljetuksen tapahtuvan kestävällä, turvallisella ja kustannustehokkaalla tavalla.

Liikenteen tulee sujua vapaasti ja ilman häiriöitä. Tämän perustana on hyvä liikenneinfrastruktuuri vesiväylillä, rautateillä ja teillä, joita ylläpitävät kansallisen, alueellisen ja kunnallisen infrastruktuurin omistajat. Luotettava tieto ja hyvä tiedonhallinta ovat edellytyksiä toimenpiteiden suunnittelulle, tiedottamiselle ja dokumentoinnille.

Trionalla on kokemusta tie- rautatie- ja meriliikenteen toimeksiannoista ja ratkaisujen toimittamisesta. Tämä kattaa koko infrastruktuurin elinkaaren esisuunnittelusta, suunnittelusta ja rakentamisesta käyttöön, kunnossapitoon ja liikennöintiin. Meillä on ainutlaatuista osaamista ja tuotteita, jotka tukevat tehokasta omaisuudenhallintaa (Asset Information Management) sekä kohteiden digitaalista esittämistä malleina ja digitaalisina kaksosina. SINUS infra-, SINUS bk-, TNE-, TRE- ja VFS-tuotteiden avulla tuetaan tietovirtaa tiedonkeruusta ja master-tiedon hallinnasta tietojen toimittamiseen ja käyttöön erityyppisissä sovelluksissa.

Meillä on laajaa osaamista IT-ratkaisuista tien päällystyksen, käytön ja kunnossapidon hallintaan, liikenteen mittaamiseen sekä liikennetietojen, liikenteen hallinnan ja ohjauksen sekä reitityksen käsittelyyn. Osaamistamme hyödynnetään myös standardien kehittämiseen ja luomiseen infra-alalla.

Joitakin asiakkaitamme ovat Bane NOR (Norja), Euroskilt (Norja), Nye Veier (Norja), Statens vegvesen (Norja), Trafikverket (Ruotsi), Tukholman kaupunki (Ruotsi), Vejdirektoratet (Tanska) ja Väylävirasto (Suomi). Lisäksi Trionan asiakkaina on suuri joukko norjalaisia ​​kuntia.


Read our cases related to Liikenneinfrastruktuuri

Fredrik auttaa

Fredrik auttaa ja antaa lisätietoja liikenneinfrastruktuuristamme Ruotsissa

Fredrik Nordfors +46 70 317 14 93
Lähetä s-postia

Sigmund auttaa

Sigmund kertoo näistä kysymyksistä Norjassa

Sigmund Fredriksen +47 918 66 301
Lähetä s-postia