Toimialamme

Liikenneinfrastruktuuri

Yhteiskunnassamme asetamme liikenteelle ja viestinnälle yhä korkeampia vaatimuksia. Odotamme, että tavaroiden ja ihmisten kuljetus tapahtuu ympäristöystävällisesti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Liikenteen tulee olla esteetöntä ja häiriötöntä. Tämä edellyttää, että kansallisten, alueellisten ja kunnallisten infrastruktuurien omistajat tarjoavat hyvän liikenneinfrastruktuurin vesiväylien, rautateiden ja teiden muodossa. Luotettavan tiedon saanti ja hyvä tiedonhallinta ovat edellytys sille, että voidaan suunnitella, tiedottaa ja saada tietoa toimista ja päätöksistä.

Trionalla on kokemusta toimeksiantojen ja ratkaisujen toimittamisesta tie-, rautatie- ja meriliikenteeseen. Tämä kattaa koko infrastruktuurin elinkaaren suunnittelusta ja rakentamisesta käyttöön, ylläpitoon ja logistiikkaan. Meillä on ainutlaatuinen osaaminen ja tarjoamme tuotteita, jotka tehostavat käyttöomaisuuden tehokasta hallintaa (Asset Information Management) sekä sen digitaalista esittämistä malleina ja digitaalisina kaksosina. SINUS.Infra-, SINUS.bk-, TNE-, TRE- ja VFS-tuotteemme tukevat täydellistä tiedonkulkua tiedonkeruusta ja perustietojen hallinnasta tietojen jakamiseen ja soveltamiseen erityyppisissä käyttötarkoituksissa.

Meillä on erittäin hyvä osaaminen ja pitkä kokemus IT-ratkaisujen toimittamisesta tienpäällysteiden hallintaan, käyttöön ja kunnossapitoon, liikenteen mittaamiseen, liikenneinformaatioon, liikenteenohjaukseen/johtamiseen ja ITS:ään. Osaamistamme käytetään myös infrastruktuurialan standardien kehittämiseen ja vahvistamiseen.

Asiakkaitamme tällä alalla ovat Bane NOR (Norja), Euroskilt (Norja), Nye Veier (Norja), Statens Vegvesen (Norja), Tukholman kaupunki (Ruotsi), Trafikverket (Ruotsi) ja Vejdirektoratet (Tanska). Lisäksi Trionalla on asiakkaina suuri määrä norjalaisia kuntia.


Read our cases related to Liikenneinfrastruktuuri

Thomas auttaa

Fredrik auttaa ja antaa lisätietoja liikenneinfrastruktuuristamme Ruotsissa

Thomas Höjsgaard +46 70 556 63 93
Lähetä s-postia

Sigmund auttaa

Sigmund kertoo näistä kysymyksistä Norjassa

Sigmund Fredriksen +47 918 66 301
Lähetä s-postia