Triona

Osakkeet

Triona on listattu Pepins.comissa /Alternativa Listan.

Myytävänä olevia Triona AB:n osakkeita oli vuoden Heinäkuu 2022 lopussa 5 611 680 kappaletta. Kaupankäynti tapahtuu neljä kertaa vuodessa maaliskuussa, toukokuussa, syyskuussa ja joulukuussa. Kaupankäyntikalenteri löytyy Pepins.com -verkkosivuilta.

Osingonjakopolitiikka

Edellyttäen, että nettokassavirrat riittävät liiketoiminnan jatkamiseen ja sen kehittämiseen, jaetaan vähintään kolmasosa konsernin voitosta (verojen jälkeen) osakkeenomistajille.

Taloustietoa sähköpostitse

Jos osakkaana haluat saada talouttamme koskevaa tietoa sähköpostitse, voit lähettää viestin osoitteeseen ir@triona.se. Kerro viestissä nimesi, osoitteesi ja kuinka paljon sinulla on Trionan osakkeita.

Pepins.com / Alternative Listan

Rekisteröidy Pepins.comiin sivulla Join Pepins. Osto- ja myyntitilaukset voi tehdä suoraan osiossa Market / Traded Companies. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Pepinsiin puhelimitse +46 (0)8 673 1790 tai sähköpostitse info@pepins.com.

Rekisteröidy ilmaiseksi täällä - klikkaa Join Pepins ja rekisteröidy pankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, ota yhteyttä lomakkeen kautta.

 

Ulkoiset linkit

Lue lisää Trionan osakkeista