Tuotteet ja palvelut

C-Load

C-Load on älykäs palvelu, joka yksinkertaistaa auto-, merikontti- ja rautatiekuljetusten tilaustyötä. Sen avulla myös kuljetusyritykset löytävät toimeksiantoja helpommin. Toimeksiannot kohdistuvat sopimuspohjaisten kuljetusten tilaamiseen.

“C-Load on parantanut tehokkuutta ja laatua, tuottanut meille tilastoja ja siten antanut tietoa, joka aiemmin puuttui.“ Lars Norberg, Logistiikkapäällikkö SCA Wood AB

Palvelussa jokaiselle reitille ja toimittajalle tehdään sopimus. Tämän jälkeen toimittajat sijoitetaan järjestykseen asiakkaan mieltymysten perusteella. Kun kuljetus tilataan, pyyntö lähetetään toimittajille kyseisellä reitillä sovellettavassa ranking-järjestyksessä. Toimittajilla on sitten mahdollisuus varata haluamansa kuljetukset. Kaikkia varauksia ja kuljetuksia voidaan helposti seurata, jotta hyvin suoriutuvat tavarantoimittajat nousevat listalla korkeammalle ja saavat etua tulevissa hankinnoissa.

Terminaalit, satamat ja kuljetusten tilaajien asiakkaat saavat enemmän laadukasta tietoa nykyisistä kuljetuksistaan C-Loadin kautta. C-Load säästää aikaa, lyhentää toimitusaikoja ja alentaa kuljetusten tilaajien, asiakkaiden ja kuljetusyritysten kustannuksia.

Lisätietoja

Lisätietoja C-Load-tuotteestamme saat Susannelta.

Susanne Brundell Wahren +46 70 258 12 21
Lähetä s-postia