Tuotteet ja palvelut

C7 Projects

C7 Projects on markkinoiden johtava projektinhallintatyökalu ja ilmeinen valinta, jos työskentelet rakennus-, asennus-, päällystysprojektien tai kunnallistekniikan parissa.

C7 on projektinhallintajärjestelmä, joka antaa käyttäjilleen täyden hallinnan projekteistaan alkaen tarjouksen tekemisestä aina laskutukseen asti. C7:n avulla voidaan hallita kaikkia projektejasi yhdellä työkalulla sen sijaan, että siirretään tietoa useiden eri laskentataulukoiden ja järjestelmien välillä. Helposti löydettävissä, helposti yleiskuva saatavilla. Koko organisaatio hyötyy C7:stä. Projektipäällikkö, suunnitteluinsinööri, kontrolleri – kaikki saavat muutamalla napsautuksella päivittäiseen työhönsä tarvitsemansa tiedot.

C7 on helppo mukauttaa eri prosesseihin ja projektikonsepteihin. Järjestelmä on rakennettu integroitavaksi helposti muihin järjestelmiin, esimerkiksi hakemaan kustannukset ja tuotot rahoitusjärjestelmästä tai perustiedot muista järjestelmistä. Tuloksena on kokonaishallinta projekteista ja kaksinkertaisen tiedonsyötön väheneminen.

Triona pyrkii pitkäaikaisiin, yhteisiin arvoihin ja sitoumuksiin, joista asiakkaamme näyttävät olevan kanssamme samaa mieltä. Ensimmäinen asiakkaamme käyttää edelleen C7:ää jo 20 vuoden käytön jälkeenkin. Nykyään C7:llä on jo tuhansia käyttäjiä. C7:ää voidaan käyttää toimialasta riippumatta, mutta vahvin hyöty siitä on siellä, missä päivittäisen seurannan, joustavuuden ja helppokäyttöisyyden tarve on suurin. Asiakkaat ovat valinneet C7:n ainutlaatuisen avaintekijän ansiosta: projektien kokonaishallinta ja helppokäyttöisyys.

C7 Projects

Löydät lisätietoja C7 Projects -tuotteestamme tuoteosiostamme.

Lue lisää

Lisätietoja

Lisätietoja C7-tuotteestamme saat Olofilta.

Olof Arnell +46 70 895 05 07
Lähetä s-postia