Tuotteet ja palvelut

FleetControl

FleetControl tarjoaa useita palveluita, jotka auttavat nostamaan kuljetustoiminnan arvoa ja/tai tehokkuutta sekä pitämään ajoneuvokannan hallinnollisia kustannuksia kurissa keräämällä, jalostamalla ja jakamalla jatkuvasti tietoja ajoneuvojen eri antureista ja järjestelmistä.

Tiedot voidaan esittää kuljettajalle, ottaa käsiteltäväksi toimistolla tai käyttää muissa sovelluksissa. FleetControl voi esim. kannustaa kuljettajaa ajamaan taloudellisesti ja miellyttävästi Ecodrive-palvelun avulla.

FleetControl pystyy esimerkiksi esittämään polttoaineenkulutuksen ja matkamittarin arvot, auttamaan kuljettajia ajamaan tasaisesti ja ympäristöystävällisesti sekä hallitsemaan alkolukkoa ja kaikkien ajoneuvojen kuljettajakortteja ja ajopiirtureita.

Yhdistämällä FleetControlin tiedot muihin tuotteisiin voidaan luoda uusia toimintoja. Esimerkiksi polttoainekulutustiedot voidaan syöttää Trionan TRACS Flow -ratkaisuun, jotta käytetty polttoaine voidaan yhdistää tietyn asiakkaan toimeksiantoon. FleetControlin avulla saadaan yleensä kerättyä ja toimitettua tarvittavat tiedot ajoneuvoista.

Lisätietoja

Lisätietoja FleetControl-tuotteestamme saat Larsilta.

Lars Ericsson +46 70 682 00 02
Lähetä s-postia