Työpaikat

Web-kehittäjiä (GIS)

Etsimme kasvavaan Helsingin tiimiimme GIS-osaamisen omaavia ohjelmistokehittäjiä.

Voit olla taustaltasi full-stack devaaja, frontend-osaaja tai backend-velho. Sinulla on usean vuoden kokemus web-kehityksestä ja haluat mukaan Trionan asiantuntijatiimiin alalla. Edellytyksenä on kokemus JavaScriptistä, TypeScriptistä, HTML5:stä ja CSS3:sta. On myös erinomaista, jos olet kehittänyt ratkaisuja nykyaikaisilla kehyksillä kuten Single-Page Applications (SPA) – esimerkkeinä React, Vue.js tai Angular.

Mitä toivomme sinulta

Sinulla on hyvä tietämys Javasta, Jakarta EE:stä, web-palveluista ja ORM-työkaluista. Ehkä olet työskennellyt Microsoftin teknologioiden parissa, ja sinulla on vankka .NET- ja .NET Core -osaaminen.

Voit olla myös erikoistunut web-kehitykseen (JavaScript, HTML5, modernit JavaScript-kehykset, SPA ja MVVM tai vastaavat suunnittelumallit). Tai sinulla on laaja kokemus palvelinpuolen kehittämisestä, mukaan lukien pilviratkaisut (Azure, AWS) ja tietokantajärjestelmät.

Erityisen kiinnostuneita olemme kokemuksestasi avoimen lähdekoodin paikkatietoratkaisuiden kehittämisessä. Tietokantaosaaminen ja migraatiot ovat myös olennaisella osalla projetkeissamme.

Kokemus asiakkaidemme toimialoista on Trionan menestystekijä. Siksi toivomme, että olet kiinnostunut liikenneinfrastruktuurista, metsäteollisuudesta tai kuljetus- ja logistiikka-alasta.

Mitä tarjoamme sinulle

Useissa toimeksiannoissamme nykyaikaiset web- ja mobiiliratkaisut ovat erittäin keskeinen osa – paikkatietoratkaisujen ohella. Yhdessä ammattitaitoisten kollegoidesi kanssa vastaat asiakkaidemme korkeisiin odotuksiin. Trionan laajan tuotevalikoiman, pilvipalveluiden, projektien sekä konsultointitoimeksiantojen parissa saat loistavan mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen ja työtehtäviisi vaikuttamiseen.

Ihmiset ovat Trionassa avainasemassa – yhteistyö ja aktiivinen osaamisen ja tiedon jakaminen mahdollistavat menestyksemme. Osaavat sekä positiivisen ja ennakkoluulottoman asenteen omaavat trionalaiset kehittävät niin meitä yrityksenä kuin meidän asiakkaitammekin. Siksi etsimme jatkuvasti uusia keinoja ylläpitää ja parantaa heidän hyvinvointiaan.

Triona toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhteistyö eri maiden ja toimistojen välillä on luonnollinen osa toimintaamme. Haemme tähän tehtävään suomea ja englantia puhuvia henkilöitä. Ruotsin kielen taito on plussaa.

Lähetä hakemuksesi tästä.