Toimialamme

Urakointi

Laitosten, kuten voimalaitosten ja tietoliikenneverkkojen, rautateiden ja teiden rakentamisessa, käytössä ja kunnossapidossa on vallalla trendi, että urakoitsijat ottavat kasvavaa vastuuta laitoksesta sen elinkaaren aikana. Tämä edistää alan kehitystä ja sen seurauksena yhteistyö tilaajan ja urakoitsijan välillä on entistä tärkeämpää. Tietojen jakamisesta eri toimijoiden välillä tulee painopiste, ja BIM (Building Information Model) on esimerkki, joka mahdollistaa tämän.

Triona on useiden vuosien ajan kehittänyt järjestelmiä suoraan urakoitsijana tai konsulttina toimiville asiakkaille. Tuotteemme on suunniteltu helposti integroitaviksi muihin järjestelmiin, ja ne voidaan räätälöidä asiakkaidemme prosesseihin ja projektikonsepteihin.

Monet Trionan asiakkaista työskentelevät erilaisissa teiden ja laitosten rakentamisen, käytön ja kunnossapidon tehtävissä. Trionan ratkaisujen avulla yritykset voivat suunnitella ja hallita toimintaansa tehokkaammin riippumatta siitä, onko kyseessä käynnissä oleva toiminta vai projektikohtaiset toimeksiannot. Työ voidaan tehdä toimistolta tai ulkona kentällä. Yritykset käyttävät Trionan tuotteita strategisessa suunnittelussaan sekä päivittäisessä toiminnassaan ja seurannassaan. Tämä auttaa heitä hallitsemaan, virtaviivaistamaan ja kehittämään liiketoimintaansa.

Trionalla on huippuosaamista ja vuosien kokemus IT-ratkaisuista näillä toiminta-alueilla sekä pitkä työhistoria joidenkin alan suurten toimijoiden kanssa.

Joitakin tämän toimialan asiakkaitamme ovat ABT, Aarsleff, BDX, Destia, JM Entreprenad, Lemminkäinen, Mesta, NCC, NRC Group, PEAB, Ramboll, Skanska, Svevia, Sweco, Terranor, Trafikkdirigering ja Veidekke. Jopa kuljetusalan asiakkaat, kuten Alltransport ja Maserfrakt, toimivat laajasti tällä toimialalla.


Read our cases related to Urakointi

Thomas auttaa

Jens auttaa ja antaa lisätietoja urakoitsija- ja konsultointitoiminnastamme

Thomas Höjsgaard +46 70 556 63 93
Lähetä s-postia