Kestävää logistiikkaa - Triona ja Scanlog aloittavat yhteistyön

6 November 2017

Itsenäinen ruotsalaisomisteinen logistiikkayritys Scandinavian Logistics Partners (Scanlog) ja Triona ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on kehittää uutta IT-palvelutarjontaa liikenteen ja logistiikan tarpeisiin.

Uusia palveluita tarjotaan yhtiöiden nykyisille asiakkaille ja niiden toivotaan houkuttelevan mukaan myös uusia asiakasryhmiä. Palveluiden on tarkoitus edistää kestävää kehitystä logistiikan alalla niin ympäristö-, talous- kuin laatunäkökulmastakin alenevien kuljetuskustannusten, kapasiteetin korkeamman käyttöasteen ja arvoketjujen lisääntyvän läpinäkyvyyden kautta.

–”Digitalisaatio on tullut vahvasti mukaan logistiikka-alalle ja se luo meille upeita mahdollisuuksia auttaa asiakkaitamme entistä paremmalla tavalla lisäämään kustannustehokkuutta logistiikassaan vapauttaen samalla työntekijämme kehittämään ja syventämään ihmissuhteita luovasti ja kiireettömästi”, sanoo Scanlogin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Mathias Wideroth kommentissaan ja jatkaa, ”Siksi on todella ilahduttavaa, että Triona johtavana logistiikan innovatiivisten IT-ratkaisujen toimittajana on mukana yhteistyössä Scanlogin kanssa. Odotan mielenkiinnolla ensimmäisiä konkreettisia tuloksia jo lähitulevaisuudessa.”

– ”Trionan vahva kompetenssi järjestelmäkehityksessä ja valtava toimialaosaamisemme logistiikasta, kuljetuksesta ja infrastruktuureista on tuonut meille monia asiakkaita teollisuus- ja urakointiyhtiöistä”, sanoo Trionan toimitusjohtaja ja osakas Mats Bayard jatkaen, että ”Tämän yhteistyön kautta voimme hyödyntää Scanlogin logistiikkaosaamista kehittäessämme eteenpäin edistyneitä kuljetuslogistiikkajärjestelmiemme, kuten tilaus- ja hankintapalveluamme Lasset. Yhteistyön odotetaan johtavan käytön laajentumiseen sekä järjestelmän soveltamiseen uusille aloille. Yhteistyö Scanlogin kanssa varmistaa myös sen, että saamme kuljetuslogistiikan digitalisaation edelläkävijän kumppaniksemme. On erittäin jännittävää nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan”.


Scandinavian Logistics Partners AB – Scanlog on itsenäinen ruotsalaisomisteinen logistiikkayritys, joka tähtää kansainvälisiin ja maailmanlaajuisiin logistiikkaratkaisuihin kaikissa kuljetusmuodoissa: lentäen, merillä, maantiellä ja raiteilla. Yhteistyössä asiakkaiden, toimittajien ja työntekijöiden kanssa Scanlog tarjoaa logistiikkaratkaisuja, joille on ominaista vahva sitoutuneisuus, vastuunkantaminen ja luotettavuus. Scanlogilla on neljäkymmentä työntekijää neljässä toimipisteessään Ruotsissa, liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa ja yritys nimettiin hiljattain Dagens Industrin Gaselliyritykseksi 2017.


Triona on teknologiayhtiö, joka tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita helpottamaan tiedonkulkua, energiansiirtoa sekä tavaroiden ja ihmisten kuljettamista. Sallimatta ennalta määrättyjen suunnitelmien rajoittaa sopeutumistamme vallitsevaan ympäristöön voimme tarjota kestäviä kasvua ja kehitystä luovia ratkaisuja logistiikkaan ja infrastruktuuriin. Näin osallistumme älykkäämmän, tehokkaamman ja ennen kaikkea inhimillisemmän maailman rakentamiseen. Triona toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiön liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja työllistää noin 140 henkilöä.