C-Loadista uusi versio

10 August 2020

Uusi versio C-Loadista (1.37.0) lanseerattiin 11. kesäkuuta. Julkaisussa olemme jatkaneet alustan nykyaikaistamista uudistamalla arkkitehtuurin ja perustammalla sen moderniin web-teknologiaan. Läpinäkyvää tiedon jakamista logistiikkaketjun toimijoiden välillä kehitetään edelleen lisäämällä entisestään toiminnallisuutta "Load Appendix" -toiminnossa, joka otettiin käyttöön C-Loadin versiossa 1.36.0. Arkkitehtuurin/webin ja "Load Appendix" -toiminnon lisäksi julkaisu sisältää joukon muita toimintoja tilaajille, toimittajille, asiakkaille ja päätelaitteille.

C-Loadin perusarkkitehtuurin kehittäminen on pitkäaikainen työ, joka alkoi suurelta osin jo keväällä 2019. Sen tavoitteena on palvelun jatkuva nopea kasvu, jotta uuden tekniikan avulla voimme jatkaa eturintamassa olevien toimintojen kehittämistä.

Keskeinen osa C-Load-konseptia on aina ollut se, että logistiikkaketjun kaikkien osapuolten on aina voitava vastaanottaa päivitetyt tiedot meneillään olevista kuljetuksista. Kaikkien osapuolten on siten voitava jakaa merkityksellisiä tietoja keskenään.

c-load.png

C-Load 1.36.0:ssa (huhtikuu) tätä avattiin mahdollisuudella liittää tiedostoja "Load Appendix" (tietokohteet/-rakenteet) kuormiin. Tässä julkaisussa toiminnallisuutta paranneltu käyttäjäystävällisemmäksi, koska toimintoihin on mm. lisätty tilaajakohtaisia ​​asetteluita ja vientitoimintoja (XLS ja XML). Toiminnot ovat hyödyllinen yleisestikin, mutta erityisesti niitä käytetään rahtikirjoihin ja tarkempien vastaanottajatietoihin. C-Load-asiakkaidemme kannalta nämä voivat lisätä asiakasarvoa.

Yksi toiminnot heti sen tultua saataville käyttöönsä ottaneista asiakkaistamme on SCA. Esimerkiksi SCA:n tytäryhtiöt, esim. SCA Wood, SCA Energy, Gällö Timber, SCA Wood Hong Kong, SCA Wood UK jne., jotka ovat myös C-Loadin asiakkaita, ovat päättäneet käyttää tätä toimintoa lähettääkseen rahtitiedot ja tarkemmat vastaanottajatiedot C-Loadiin.

SCA:n asiakkaista monet ovat jo kauan saaneet ilmoituksia ja seurannet lähetyksiään C-Loadin kautta, ja nyt he saavat rahtikirjojen myötä tietää tarkalleen, mitä kussakin kuormassa lähetetään, jotta heidän omaa tuotantoaan voidaan suunnitella paremmin. Mahdollisuus viedä rahtikirjoja XLS- tai XML-muotoon tarkoittaa myös sitä, että halukkaat voivat rinnastaa tietoja mekaanisesti tuonnissa heidän omiin järjestelmiinsä. Tarkemmat vastaanottajatiedot antavat C-Loadissa toimittajille (kuljetusyhtiöille) laajennettua tietoa vastaanottajasta, mikä helpottaa heidän työtään ja luo edellytykset paremmalle laadulle koko toimituksen ajan.

Edellä mainittujen uudistusten lisäksi uuteen versioon sisältyvät myös seuraavat ominaisuudet:

  • Konttien sijainti, laajennettu ilmoitus
    ETAn muutoksia koskevat ilmoitukset mukautetaan varmistaaksemme, että asiakkaat/vastaanottajat pidetään aina ajan tasalla muutoksista
  • Organisaation hallinta
    Moni tilaajamme käyttää liiketoiminnassaan erilaisia ​​"yksiköitä", jotka osallistuvat tavaravirtoihin – käyttäjille lisättiin mahdollisuus tilata sähköpostit yhdelle tai useammalle yksikölle sekä suodattaa ja ryhmitellä tietoja yksikön laskutarkistuksessa.
  • Lisää joustavuutta julkaisusääntöjen julkaisemisessa
    Tilaajiemme kommenttien perusteella on lisätty lisämahdollisuuksia "hienosäätää" odotusaikoja julkaisusäännöissä, jotta voidaan luoda kaikkia toimitustarpeita vastaavia sääntöjä.

Lisätietoja julkaisuista on palvelumme verkkosivuston C-Load.com julkaisutiedotteissa.

Lue lisää