Onnistunut toimitus Clas Ohlsonille

16 August 2018

Clas Ohlsonin sCORE-kehitysohjelman (systems for Clas Ohlson Retail Efficiency) puitteissa kauppaketju on ottanut käyttöön Trionan toimittaman TDP-kuljetustietoalustan.

IT:n ja liiketoiminnan kehitysohjelman sCOREn (systems for Clas Ohlson Retail Efficiency) puitteissa on Triona vuodesta 2016 alkaen vastannut liiketoimintajärjestelmän sekä kauppojen, toimittajien, varastojen ja kuljetusten hallinnan sekä logistiikkayritysten järjestelmät yhdistävän TDP-kuljetustietoalustan kehittämisestä. TDP on kehitetty sCOREn osaprojektissa nimeltä HQ, joka itsessään on yksi suurimmista Clas Ohlsonin toteuttamista IT- ja liiketoimintakehitysprojekteista. HQ sisältää TDP:n lisäksi Microsoft Dynamics AX:n laajennetun käyttöönoton, uuden varastohallintajärjestelmän ja kuljetusten hallinnan järjestelmän sekä lukuisia parannuksia useisiin nykyisiin järjestelmiin ja prosesseihin.

TDP toimitettiin 14. toukokuuta 2018 ja sitä seurasi jalkautus liiketoimintaan kuuden viikon jakson aikana. Nyt kaikki kauppoihin meneviä ja toimittajilta tulevia kuljetuksia hallinnoivat järjestelmät ja prosessit ovat täydessä tuotantokäytössä ja Triona jatkaa tehtävässään TDP:n ylläpitämisessä ja jatkokehittämisessä.

Åsa Hamberg, sCORE-ohjelman ohjelmajohtaja kertoo: ”Olemme erittäin iloisia HQ:n onnistuneesta käyttöönotosta ja jalkauttamisesta. Clas Ohlsonin ja Trionan välinen hyvä yhteistyö on ollut avain koko HQ-projektin etenemiseen, sillä TDP on keskeinen ja integraalinen osa HQ-toimitusta. Olemme hyvin tyytyväisiä Trionan toimitukseen ja yhteistyöhön koko Trionan osaavan henkilöstön kanssa.”

Triona on iloinen ja ylpeä tilaisuudesta toimia toimittajana Clas Ohlsonille ja katsoo luottavaisena tulevaisuuteen kumppanuuden kehittämisessä.