Jäseneksi BEAstiin

28 August 2019

BEAst pyrkii kehittämään standardeja ja palveluita sähköiseen tiedonvaihtoon, mikä edesauttaa operaattoreiden kustannusten alenemista rakennusteollisuudessa ja sen yhteydessä. Muilla aloilla Triona on pitkään työskennellyt aktiivisesti osallistuakseen standardien ja IT-ratkaisujen kehittämiseen aihepiirin ympärillä. Siksi on luonnollista ja hyvä ottaa nyt askel nyt liittyä BEAst-jäseneksi.

Trionalla on asiakkaita, jotka tilaavat rakennusprojekteja ja suorittavat niiden yhteydessä rakennus- ja kuljetuspalveluita. Me tarjoamme myös tuotteita, joita nämä asiakkaat käyttävät. BEAst-jäsenenä voimme toivottavasti myötävaikuttaa standardien kehittämiseen ja toteuttaa nopeammin tukea heille tuotteidemme ja asiakkaidemme IT-ratkaisujen kautta. Tästä seuraa yksinkertaisempi ja tehokkaampi tiedonvaihto rakennusalan eri toimijoiden välillä.

Esimerkkinä siitä, missä tuemme BEAstia jo tänään, on tuotteemme TRACS Flow, jota kevään aikana on kehitetty edelleen BEAstin käytön lisäämiseksi. TRACS Flow -sovellukseen lisäämme BEAstiin liittyviä lisätoimintoja ensi vuodelle suunnitelluissa versioissa.

Lue lisää