Skogsåkarna valitsi TRACS Flow'n

7 February 2024

Metsäkuljetusalan toimija ja niin hakkeen, biopolttoaineiden kuin raakapuun kuljetuksiin keskittyvä Skogsåkarna on hiljattain valinnut Trionan tuotteen TRACS Flow ohjaamaan, suunnittelemaan ja tehostamaan hakekuljetuksia ja raakapuutoimintojen hallintaa.

Metsätoimialalla vahvasti mukana oleva Skogsåkarna on tunnistanut joustavan reittisuunnitteluratkaisun tarpeen hake- ja puukuljetusten tehokkaassa hallinnassa, sekä myös pystyäkseen käsittelemään Viol 3 –integraation kautta Biometriasta tulevaa dataa. Trionan TRACS Flow'n valinta on strateginen askel saumattoman ja optimoidun kuljetustoiminnan varmistamisessa sekä tehokkaan hallinnassa aina talousjärjestelmään asti. 

Triona ja Skogsåkarna ovat tehneet yhteistyötä yli 15 vuotta ja tuntuu erittäin hyvältä, että olemme nyt yhdessä löytäneet lisämahdollisuuksia, joissa Triona voi auttaa Skogsåkarnaa kehittämään liiketoimintaansa edelleen. 

"Valitsemalla TRACS Flow'n Skogsåkarna on saanut hyvän ja tehokkaan ratkaisun Viol 3:n käyttöönottoa ajatellen, ja se suo meille mahdollisuuden kehittää Skogsåkarnaa eteenpäin”, sanoo Skogsåkarnan toimitusjohtaja Kjell Johansson. 

Tietoja TRACS Flow'sta 

TRACS Flow on liikenteen ja tilausten hallintajärjestelmä, joka tukee rakennus- ja kuljetusalan liiketoimintaprosesseja. Ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi sopimusten ja tilausten käsittely sekä operatiivinen suunnittelu, johtaminen ja seuranta.

Lue lisää