Triona-päivät onnistuivat jälleen!

20 December 2023

Osallistujien mielestä tämän vuoden Triona-päivät olivat ”mielenkiintoiset”, ”innostavat”, ”opettavaiset” ja ”nautinnolliset”.

Trionan suurimpiin tuotteisiin keskittyvä tapahtuma järjestettiin tänä vuonna Sollentunassa 29.–30.11. Triona-päivät on suunnattu Trionan tuotteita C7 Projects, FleetControl, TRACS Flow ja C- Load käyttävien yritysten käyttäjille ja päättäjille. Vuoden teemana oli ”Ihmisten vuorovaikutus ja teknologian hyödyntäminen liiketoiminnan lisäämiseksi”. 

Osallistujat saivat mahdollisuuden jakaa kokemuksiaan ja uppoutua tiettyyn tuotteeseen sekä oppia lisää ajankohtaisista teemoista. 

Jokainen tuotetiimi piti käyttäjäkokouksia, joissa esiteltiin muun muassa tuoteuutisia. Trionan tuoteasiantuntijat keskustelivat kunkin tuotteen tulevaisuuden suunnitelmista, ja osallistujat saivat esittää ehdotuksia sekä antaa palautetta. Aikaa oli myös seurusteluun ja kokemusten jakamiseen osallistujien kesken. 

Tämän vuoden inspiroivia vierasluentoja pitivät Hitachi Energyn ja Ahlsellin edustaja, ja niissä käsiteltiin mm. kuinka globaalina yritys voi ottaa SAFe-menetelmän käyttöön liiketoimintasuunnittelussa. Tämän täydennyksenä pidettiin nopeita luentoja lyhyiden, informatiivisten istuntojen muodossa BEAstista ja Peppolista, uusien ohjelmistoversioiden hyväksyntätesteistä asiakkaan näkökulmasta, rFMS:stä todelliseen polttoaineenkulutukseen sekä tekoälystä ja sen käytöstä. 

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämän vuoden Triona-päivät oli erittäin onnistunut tapahtuma täynnä tyytyväisiä osallistujia. Olemme jo alkaneet suunnitella ensi vuoden Triona-päiviä.