C7 Projectsin uusi saas-ratkaisu otettiin käyttöön

14 February 2024

Trionan uusi SaaS-versio C7 Projectsista otettiin käyttöön asiakkaallamme maaliskuussa 2024. Se sisältää laskennan, työtilausten hallinnan, mobiiliraportoinnin, aikaraportoinnin läsnäoloineen, seurannan ja laskutuksen.

Sujuva käyttöönotto ja täysi hallinta 

C7 Projects tarjotaan nyt SaaS-ratkaisuna, mikä helpottaa uusien asiakkaiden mukaantuloa. Kiinnostus järjestelmää kohtaan on jo kasvanut myös pienten yritysten keskuudessa, sillä alkukustannukset ovat pienentyneet huomattavasti. 

C7 Projects on projektinhallintajärjestelmä, joka tarjoaa käyttäjille täyden hallinnan projekteista tarjouksista laskutukseen. C7 Projectsin avulla voidaan hallita kaikkia projekteja yhdellä työkalulla – helppo löytää ja tarkastella. Kaikki organisaation jäsenet hyötyvät C7-projekteista: projektipäälliköt, laskentainsinöörit, ohjaimet, kenttätyöntekijät ja esihenkilöt. 

C7 Projects on konfiguroitavissa, ja se on rakennettu helposti integroitavaksi muihin järjestelmiin, esimerkiksi tuomaan kustannukset ja tulot talousjärjestelmästä. Tämä auttaa saamaan täydellisen yleiskuvan hankkeista sekä vähentää tietojen kaksoissyöttöä. 

Triona pyrkii pitkäaikaisiin, molemminpuolisiin asiakassuhteisiin ja sitoumuksiin. Ensimmäinen asiakkaamme käyttää C7 Projectsia edelleen 20 vuoden jälkeen, ja nykyään heillä on tuhansia käyttäjiä. C7 Projectsia voidaan käyttää toimialasta riippumatta, ja se on vahvin siellä, missä päivittäisen seurannan, joustavuuden ja yksinkertaisuuden tarve on suurin. Asiakkaat ovat valinneet C7:n sen tarjoaman täyden hallinnan ja helppokäyttöisyyden ainutlaatuisen yhdistelmän vuoksi. 

C7 Projectsin avulla asiakkaamme säästävät jopa puolet hallintoon käytetystä ajasta: 30 minuuttia laskua kohden ja vielä enemmän tarjousta kohden. Ajan myötä se tuottaa huomattavia säästöjä. 

”Me Trionassa olemme uskomattoman iloisia ja ylpeitä voidessamme esitellä uuden C7 Projectsin. C7 Projectsin lanseerauksen nykyaikaisena SaaS-ratkaisuna myötä avaamme ovet pienemmillekin organisaatioille liittyä ja kokea sen edut. Tämä on meille jännittävää aikaa – näemme C7 Projectsin yksinkertaistavan ja parantavan työnkulkuja kaikenkokoisille yrityksille.” Ted Lundström, Trionan Ruotsin toimitusjohtaja

Lue lisää