Yhteistyösopimus PiiMega Oy:n kanssa

13 November 2017

Triona on aloittanut yhteistyön suomalaisen ohjelmistoyrityksen Piimega Oy:n kanssa. Triona tulee toimimaan PiiMegan kumppanina Ruotsin ja Norjan markkinoilla myynnissä, tukitoiminnoissa ja integraatioissa koskien PiiMegan sahateollisuuden ja puunjalostuksen toiminnanohjausjärjestelmää nimeltä PiiMega® TimberPro. PiiMega puolestaan tule toimimaan Trionan kumppanina koskien Lasset-palvelun tarjoamista sahoille Suomessa.

PiiMegan toiminnanohjausjärjestelmä sahoille ja puunjalostukseen – PiiMega® TimberPro – on moderni ja modulaarinen järjestelmä sisältäen toiminnallisuuden, joka soveltuu niin pienille kuin suurillekin sahoille. Toiminnoiltaan se on todennäköisesti tämän hetken kehittynein sahateollisuuden ja puunjalostuksen toiminnanohjausjärjestelmä. Se sisältää esimerkiksi tehokkaan toiminnallisuuden niin tuotantomäärien ennustamiseen ja kannattavuuslaskentaan kuin tuotannon optimointiin kysynnän perusteella.

PiiMega® TimberPro tarjotaan pilvipohjaisena SaaS (Software as a Service) -ratkaisuna, mikä tarkoittaa sitä, että tuotteen saa kiinteällä kuukausihinnalla, joka sisältää tuen ja jatkokehityksen. Asiakkaalle tämä tarkoittaa järjestelmään liittyvien kustannusten täydellistä hallintaa.

PiiMegalla on jo useita sahoja asiakkainaan Suomessa ja yhteistyömme kautta PiiMega esittelee kuljetustenhallintaan keskittyvää Lasset-pilvipalveluamme näille asiakkailleen. Yhdessä toivomme saavamme uusia asiakkaita sahateollisuuden ja puunjalostuksen alalla kaikissa Pohjoismaissa.

Antti Miettunen, puunjalostussovellusten liiketoimintajohtaja PiiMega Oy:stä, kommentoi: ”Tämä on hyvin tärkeä askel PiiMega Oy:lle toimintojen käynnistämisessä Ruotsissa. Palaute ruotsalaiselta metsäteollisuudelta on ollut erittäin positiivista. Tämä kumppanuus auttaa PiiMegaa laajentamaan tarjontaansa myös Suomessa palvellaksemme asiakkaitamme paremmin. Olen erittäin iloinen Trionan tehokkuudesta ja osaamisesta. Tämä kumppanuus auttaa asiakkaita saamaan parhaan hyödyn molemmista yhtiöistä.”

Trionalla on pitkä kokemus sahateollisuudesta ja puunjalostuksesta. Nykyisin meillä on useita asiakkaita, jotka käyttävät KLAR-toiminnanohjausjärjestelmäämme. Yhteistyössä PiiMegan kanssa voimme nyt tarjota heille uuden sukupolven toiminnanohjausjärjestelmän. Laajasta kokemuksestamme ja tietotaidostamme koskien metsäteollisuutta ja järjestelmäkehitystä johtuen autamme PiiMegaa myös järjestelmän jatkokehityksessä, erityisesti koskien ruotsalaisten asiakkaidemme tarpeita.

”Näemme valtavan potentiaalin kumppanuudessamme PiiMegan kanssa ja yhdessä tulemme vahvistamaan tarjontaamme puutuoteteollisuudelle Pohjoismaissa. Uskomme tällaisten kumppanuuksien johtavan siihen, että voimme tarjota asiakkaillemme kehittyneempiä ratkaisuja kilpailukykyisellä tavalla. PiiMegassa meillä on kumppani, joka modernin tuoteportfolionsa avulla täydentää Trionaa täydellisesti”, sanoo Trionan toimitusjohtaja Mats Bayard.