Triona raportoi päästöistä GHG-protokollan mukaisesti

27 September 2019

Triona on laatinut GHG (Green House Gas) -protokollan mukaisen raportin ilmastoon liittyvän asiantuntemuksemme lisäämiseksi. Hiljattain saamaamme osaamista tullaan käyttämään hyödyksi mm. työssämme tuotteidemme ja ratkaisujemme parissa sekä auttaessamme digitalisaation avulla asiakkaitamme edistämään kestävää kehitystä. Hankinnoissamme hallitsemme omia päästöjämme.

Yhä useammat yritykset seuraavat ilmastonmuutosvaikutustaan kansainvälisesti vahvistetun GHG-standardin mukaisesti, yli 90 % Yhdysvaltain Fortune 500 -listalla ja kolme neljästä Tukholman pörssin laajalla listalla olevasta yrityksestä sekä tänä vuonna myös Triona. Protokolla perustuu useisiin käytäntöihin: merkityksellisyys, täydellisyys, vertailtavuus, avoimuus ja tarkkuus. Tämä tekee pöytäkirjasta erittäin sopivan lähtökohdan kehitystyölle, jossa voimme pyrkiä vähentämään ilmastovaikutuksiamme tärkeimmillä alueilla sekä samanaikaisesti lisäämään mittausten ja arvioiden luotettavuutta tarpeen vaatiessa.

Syy siihen, miksi Triona on päättänyt raportoida kasvihuonepäästöistä GHG-protokollan mukaisesti, on se, että mielestämme vastuullamme on hallita suoraan ja epäsuorasti aiheutuvia päästöjä. IT-ratkaisujen tarjoajana meillä on tärkeä rooli auttaa asiakkaitamme vähentämään päästöjään, missä toimittamamme ratkaisut voivat olla avainasemassa. Oman ilmastoraportin laatiminen on antanut arvokasta tietoa, jonka tuomme mukanamme asiakkaidemme tuotteiden ja ratkaisujen kehitykseen.