Transdev valitsi FleetControlin Gästriklandissa

10 October 2023

Transdev on jo jonkin aikaa toiminut Gästriklandin maakunnassa. Joulukuussa 2023 Transdev aloittaa uuden kymmenen vuoden sopimuksen alueliikenteestä 66 bussilla. FleetControl on osa järjestelmäratkaisua. 

Triona on ylpeä siitä, että Transdev valitsi jälleen FleetControlin IoT-ratkaisukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että FleetControlin sisäinen tietokone toimii keskusyksikkönä ja yhdyskäytävänä muille väylän laitteille. Uusi sopimus sisältää 52 uutta sähköbussia. FleetControl näyttää muun muassa näiden uusien linja-autojen akkuparametreja, kuten vetoakun lataustason. Muita esimerkkejä palveluista, joita FleetControl toimittaa: 

  • Ajoneuvon tiedot reaaliaikaiseen tietokonejärjestelmään 
  • Eco-ajo-tuki kuljettajan näytön kautta (mukavuuden lisäämiseksi ja ympäristöystävällisempään ajoon) 
  • Uusi järjestelmä, jossa Transdev voi luoda säännöt, milloin kuljettajalle ja/tai liikenteenohjaukselle tulee lähettää erilaisia varoituksia ja hälytyksiä (tehokkuuden lisäämiseksi) 

Ajotietokone on täysin uusi malli, jossa on merkittävästi lisääntynyt kapasiteetti ja useita uusia toimintoja. Tämä mahdollistaa kolmannen osapuolen ohjelmistojen käytön ajotietokoneessa sekä lisäsovelluksia tulevaisuudessa ilman lisälaitteiston asennusta. 

Transdev on kansainvälinen matkustajaliikenteen toimija, jonka pääkonttori on Ranskassa. 

Lue lisää