Uusi versio TRACS Flow’sta

10 November 2017

Uusi versio TRACS Flow’sta julkaistiin lokakuussa. Seuraava versio on määrä julkaista toukokuussa 2018.

Uutta uudessa versiossa on muun muassa liikenteenohjaajien/toimistokäyttäjien mahdollisuus järjestää välilehdet haluamaansa henkilökohtaiseen järjestykseen tilaustenhallinnan tehostamiseksi. Lisäksi paranneltu näkymienhallinta ja laajennetut suodatusmahdollisuudet parantavat käyttäjän saamaa yleiskuvaa kartalla. Ilmoitustoimintoja on laajennettu tilauserittelyn lähettämismahdollisuudella myös tarjoajille. Mobiiliratkaisussa on nyt mahdollisuus suoraan liittää kuvia nopeasti ja helposti sekä tilausmallia käytettäessä valita asiakkaita tai projekteja joustavammin käytettäväksi kentällä. Tärkeitä uudistuksia ovat myös mahdollisuus tarkastaa tilausrivit webportaalin kautta ja resurssilajin valinta webissä varauksen yhteydessä.

TRACS Flow on järjestelmä, joka tukee kuljetus- ja urakointialan liiketoimintaprosesseja kuten sopimusten ja tilausten hallintaa, suunnittelua, operatiivista johtamista sekä seurantaa. TRACS Flow voidaan helposti mukauttaa erilaisten yritysten tarpeisiin ja prosesseihin. TRACS Flow’ssa on monia toimintoja esimerkiksi erilaisten asiakassopimusten ja vapaiden resurssien hallintaan, karttatoiminnallisuuksia, resurssien ja tilausten seurantaan, omaisuudenhallintaan, alihankintaan, jatkuvaan tilaukseen yms.

TRACS Flow’ta voivat käyttää erilaiset käyttäjäryhmät. Toimistokäyttäjiä ovat esimerkiksi kuljetusten ohjaajat, joille TRACS Flow on monilla toiminnoilla varustettu tehokas työkalu pikaiseen tilannekuvaan sekä työn yksinkertaistamiseen. Kentän käyttäjille, kuten kuorma-autonkuljettajille ja koneenkäyttäjille, on sovelluspohjaisen mobiiliratkaisun avulla suora yhteys järjestelmään ja sitä kautta toimistolle ja muihin käyttäjiin. Webportaalin kautta asiakkaat ja toimittajat saavat pääsyn järjestelmään ja sen monipuoliseen sisältöön.

Lue lisää