Uusi versio TRACS Flow’sta

17 December 2018

TRACS Flow’n uusi versio julkaistiin marraskuussa. Seuraavan version suunnitellaan ilmestyvän toukokuussa 2019.

Uuteen versioon on lisätty niin liikenteenohjaajia, kuljettajia kuin palveluntarjoajiakin hyödyttäviä toimintoja toimisto- ja mobiilisovelluksissa sekä verkkoportaalissa.

  • Verkkoportaalissa on uutta se, että toimittajat voivat nyt rekisteröidä tilauksia ja muun muassa lähettää ne omille ajoneuvoilleen.
  • Mobiilisovelluksessa voi muun muassa tarkastella tilauksiin liittyviä asiakirjoja, nähdä tilauksen yhteenvedon allekirjoituksen yhteydessä ja saada ilmoituksia verkkoportaalissa julkaistuista uutisista.
  • Toimistosovelluksessa on uutta muun muassa se, että sopimustiedot tallennetaan tilauksiin liittyen myöhemmin tarkasteltaviksi, toivottu laitteisto voidaan määrittää tilaukselle, asiakas ja projekti voidaan luoda suoraan uuden tilauksen luomisen yhteydessä, käyttöohjeet ja julkaisutiedot sekä kentän tuki ovat saatavilla suoraan toimistosovelluksen kautta.

TRACS Flow on kuljetus- ja rakennusalan liiketoimintaprosesseja tukeva järjestelmä esimerkiksi sopimusten ja tilausten käsittelyyn, suunnitteluun, operatiiviseen johtamiseen ja seurantaan. TRACS Flow voidaan yksinkertaisen konfiguraation kautta sovittaa erilaisten yritysten tarpeisiin ja prosesseihin. TRACS Flow’ssa on monia toimintoja esimerkiksi erilaisten asiakassopimusten hallintaan, saatavuusluettelo, kartat, resurssien ja tilausten seurantaan, omaisuudenhallintaan, vuokraukseen, jatkuviin tilauksiin jne.

TRACS Flow’ta voivat käyttää erilaiset käyttäjäryhmät. Toimistokäyttäjiä ovat esimerkiksi kuljetusten ohjaajat, joille TRACS Flow on tehokas, monia toimintoja sisältävä työkalu, joka antaa hyvän tilannekuvan ja helpottaa työtä. Käyttäjille kentällä, kuten auton- tai koneenkuljettajalle, mobiiliratkaisu tuo suoran yhteyden järjestelmään sekä sitä kautta toimistolle ja muihin käyttäjiin. Verkkoportaali avaa asiakkaille ja toimittajille pääsyn järjestelmään ja sen monipuoliseen tietosisältöön.

Lue lisää TRACS Flow’sta ja muista tuotteistamme, jotka helpottavat logistiikan ja kuljetuksen yrittäjiä ja heidän työtään:

TRACS Flow

Triona Avståndstjänst