Triona kehittää julkista liikennettä

9 September 2020

Mats Johansson aloittaa Trionan liiketoiminnan kehittämisen vastuullisena johtajana julkisen liikenteen parissa. Matsin työpiste on Trionan kasvavassa Göteborgin toimistossa, mutta hän tulee työskentelemään joukkoliikenteen toimijoiden kanssa markkina-alueillamme niin Ruotsissa, Norjassa kuin Suomessakin.

"On erittäin mukavaa työskennellä Trionan kaltaisessa tietoon perustuvassa teknologiayrityksessä. Yrityksellä on jo nykyisin laaja asiantuntemus sekä useita mielenkiintoisia tuotteita joukkoliikenteeseen. Tuon tietoni ja kokemukseni asiakkaiden toiminnan tehostamiseen”, Mats Johansson sanoo.

Mats tulee yhtiöön Hogia-ryhmästä, jossa hän toimi logistiikan toimialan johtajana ja edusti Hogiaa ITxPT:ssä. Ennen sitä Mats toimi useissa johtotehtävissä julkisen liikenteen operaattorin palveluksessa.

"Toivotan Matsiin tervetulleeksi Trionaan ja olen vakuuttunut siitä, että hänen toimialatuntemuksensa auttaa meitä kehittämään liiketoimintaamme sekä julkisen liikenteen kuin koko liikenteen alueella", sanoo Mats Bayard, Trionan toimitusjohtaja.