C-Load – kestävä TIE eteenpäin

22 April 2024

Viimeisen puolen vuoden aikana Trionan tuotetta C-Load on päivitetty useilla toivotuilla ominaisuuksilla. Olemme luultavasti eniten innoissamme toiminnoista, joita olemme toteuttaneet kestävän kehityksen edistämiseksi. Olemme viime syksyn aikana toteuttaneet integraation Fair Transportiin auttaaksemme kuljetusten tilaajia tekemään tietoisia valintoja. 

Auttaaksemme asiakkaitamme tekemään kestävämpiä toimittajavalintoja päätimme integroida C-Loadin Fair Transportin kanssa. Fair Transport -sertifioitujen tavarantoimittajien tiedot haetaan automaattisesti. Tietoja käytetään laatupisteparametrina, jota hyödynnetään toimittajien luokittelussa sekä Fair Transport -kuvakkeen esittämisessä toimittajan kohdalla. Myös Fair Transport -toimittajien tekemien kuljetusten ja kilometrien määrät ovat nähtävissä C-Loadin raporteissa. Tulevaisuudessa odotamme lisäävämme toiminnallisuutta tarjotaksemme asiakkaillemme hyvän pohjan kestävien päätösten tekemiseen, mutta myös tukeaksemme heitä tiedoilla, jota tarvitaan tulevaisuudessa kestävän kehityksen tavoitteiden, kuten hiilijalanjäljen jne., seurantaan. 

Olemme lisänneet C-Loadiin myös toiminnot asiakirjan liittämiseksi kuormaan (kuljetukseen) sekä asiakkaille että toimittajille. Tämä lisää mahdollisuutta jakaa lisätietoa kuljetuksista sekä lastaus- ja purkualueiden karttoja. 

Digitaalisen liikenteen parantamiseksi toimittajat voivat nyt lisätä rekisteröintinumeron tietylle kuljetukselle. Tämä voi esimerkiksi helpottaa lastaus- ja purkualueille pääsyä. Kuljetukset, jotka vaativat rajanylityksen EU:n ulkopuolelle, voidaan nyt merkitä tullitietojen täyttämisvaatimuksella. Tämä (kuten suurin osa C-Loadin tiedoista) voidaan päivittää integroimalla muihin ulkoisiin järjestelmiin. 

Edellä mainittujen lisäksi C-Loadia kehitetään jatkuvasti, jotta siitä tulee luokkansa paras palvelu kuljetusten hankinnassa ja varaamisessa. Sekä tekniikkaa että toiminnallisuutta on modernisoitu liikennevirtojen turvallisen digitalisaation varmistamiseksi. 

Lue lisää