Triona hankkii Fleetechin

23 April 2019

Triona on jo kauan omistanut 33 % Fleetech AB:sta. Nyt Triona on tehnyt useimpien omistajien hyväksymän tarjouksen hankkia loputkin Fleetech AB:sta. Kaupan odotetaan tapahtuvan vuoden 2019 toisen kvartaalin alussa.

Fleetechillä on nykyisin työntekijöitä Falunissa sekä Tukholmassa ja asiakkaisiin kuuluvat mm. Arla ja Transdev. Toiminta tapahtuu Trionan nykyisten tilojen yhteydessä ja asiakkaat sopivat hyvin Trionan markkinastrategiaan. FleetControl™ on Fleetechin tuote, joka sisältää tuottavuutta parantavia työkaluja kuljetusyrityksille. FleetControl on Fleet Management -järjestelmä, joka tukee asiakkaita vähentämään ajoneuvoihin liittyviä kustannuksiaan ja ympäristövaikutuksiaan sekä lisäämään turvallisuutta. FleetControl täydentää hyvin Trionan tuotevalikoimaa. Fleetechin liiketoiminnalliset mahdollisuudet hyötyvät arviolta siitä, että se toimii osana Trionan kaltaista suurempaa organisaatiota. Markkinoiden osalta se antaa sekä Trionalle että Fleetechille hyvät mahdollisuudet myönteiseen kehitykseen esimerkiksi joukko- ja tavaraliikenteen aloilla.

”Vuodesta 2008 Trionan tullessa Fleetechin pääomistajaksi yhteistyö on kehittynyt hyvin sekä olemme pystyneet luomaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia toisillemme ja Fleetech on pystynyt hyödyntämään Trionan resursseja ja osaamista. Liiketoiminnoillamme ovat myös nämä lähestymistavat lähellä toisiaan mobiiliratkaisumarkkinoiden kehittyessä, mikä tarkoittaa sitä, että olemme vakuuttuneita, että Fleetechin tarjonta voi kehittyä edelleen myönteisesti Trionassa, sekä nykyisten että tulevien asiakkaiden hyväksi” – Jens Werner, Fleetechin hallituksen puheenjohtaja.

FleetControliin liittyvä liiketoiminta jatkuu samalla tavalla kuin nykyäänkin, mutta tuotekehitys voi hyötyä sekä moduuleista että osaamisesta kaikkialta Trionasta. Näemme myös mahdollisuuden koordinoida myyntiä ja käyttöpalveluita.

Lus lisää