Terranorilla onnistunut C7 Projectsin käyttöönotto

21 September 2022

Terranor A/S on yksi johtavista toimijoista teiden hoidossa ja kunnossapidossa Tanskassa. Vuosina 2021–2022 he ottivat onnistuneesti käyttöön Trionan projektinhallintajärjestelmän C7 Projects koko organisaatiossaan.

Kun Terranor A/S suunnitteli vuonna 2021 erkanemista edellisen omistajan, NCC:n, kanssa, he kohtasivat suuren haasteen – he käyttivät monia erilaisia järjestelmiä useilta toimittajilta. Terranor halusi minimoida järjestelmien ja toimittajien määrän sekä siirtyä moderniin ja turvalliseen ympäristöön, joten he ottivat yhteyttä Trionaan.

Trionalla on toimittajana laajaa tietämystä ja kokemusta asfalttialalta yli 30 vuoden järjestelmäkehityksestä infra-alan yrityksille. Kun Triona esitteli C7 Projects -tuotteensa Terranorille, he kokivat järjestelmän soveltuvan liiketoimintaansa erittäin hyvin ja näkivät mahdollisuuden vähentää järjestelmien määrää 25:stä 4:ään. Terranor valitsi Trionan tarjouksen, koska he pitivät C7 Projectsia heille markkinoiden parhaana ratkaisuna.

Terranor pyysi Trionaa ottamaan vastuun ja koordinoimaan koko toteutusprojektin uusien liiketoiminta-, henkilöstö- ja palkkajärjestelmien toimittajien kanssa. Projekti kesti seitsemän kuukautta ja oli molemminpuolinen menestys. Toukokuusta 2022 lähtien C7 Projects on ollut tärkeä osa Terranorin jokapäiväistä työtä. Sekä Terranor että heidän omistajansa Mutares ovat erittäin tyytyväisiä Trionan projektitoimitukseen ajallaan ja budjetissaan.

Lainaus Moritz Bayerdörffer, apulaisjohtava, Operations & IT, Mutares SE & Co. KGaA:

"Yhteistyö Trionan kanssa C7:n käyttöönotossa sujui erinomaisesti – projekti räätälöitiin tarpeidemme mukaan ja käytännön ratkaisuja löydettiin tarvittaessa. Viestintä ja yhteistyö oli aina selkeää, läpinäkyvää sekä ammattimaista, ja pysyimme sovitussa aikataulussa sekä budjetissa. Kaiken kaikkiaan se oli meille erittäin onnistunut projekti ja voimme lämpimästi suositella Trionaa yhteistyökumppaniksi!"

Terranor käyttää C7 Projectsia hallitakseen projektejaan täysimääräisesti. Se sisältää laskelmat, tarjouskilpailut, työtilausten suunnittelun, suoritettujen töiden kirjaamisen, muutosten ja lisäysten hallinnan, laskutuksen ja seurannan. C7 tarjoaa asiaankuuluvaa tietoa työntekijöille, aina työntekijöistä toimitusjohtajaan asti. C7 Projectsin ja Terranorin ERP-, HR- ja palkanlaskentajärjestelmien integraatioiden avulla Terranor on lisännyt tehokkuutta, saanut paremman hallinnan ja vähentänyt merkittävästi IT-ylläpitokustannuksia.

Terranor A/S:n toimitusjohtajalta:

"Hyvä yhteistyö Trionan kanssa käyttöönoton aikana on jatkunut toukokuun alussa tapahtuneen live-käynnistyksen jälkeenkin, niin tuen muodossa pienten säätöjen osalta kuin tuotantomme uusien pienten pyyntöjen osalta. Trionan apu ja tuki on ollut erittäin miellyttävää ja C7 Projects vastaa täysin odotuksiamme."

Lue lisää