Fraktkedjan AB on ottanut TRACS Flow'n tuotantokäyttöön

7 June 2021

Keväällä 2019 Allmänna Transport och Logistik Alliansen i Skandinavien AB:n (ATLAS-konserni) kanssa allekirjoitettiin puitesopimus Trionan tuotteesta TRACS Flow – käyttäjäystävällisestä ja modernista alustasta, joka mahdollistaa tavaravirtojen digitalisoinnin sopimusten-/tilaustenhallinnasta suunnitteluun, operatiivinen toimintaan ja seurantaan. Toinen käyttöönottoprojekti ATLAS-ryhmässä on nyt saatu onnistuneesti päätökseen Fraktkedjanin kanssa. Joulukuusta 2020 alkaen TRACS Flow on Fraktkedjanin keskitetty tilaustenhallintajärjestelmä.

Fraktkedjan on ensimmäinen asiakkaamme, joka käyttää TRACS Flow’n uusinta moduulia Kollia. Sen ansiosta Fraktkedjan voi hallinnoida TRACS Flow -palveluun integroitua jakelutoimintaansa, joka sisältää pakettien/kappaletavaran ja terminaalien hallinnan. Aikaisemmin Fraktkedjan käytti siihen kahta eri järjestelmää.

TRACS Flow -palvelun kautta Fraktkedjan voi nyt hallita toimintaansa täysin digitaalisesti ja siten tehokkaasti hoitaa prosessin tilauksesta laskutukseen ja seurantaan.

fraktkedjan.png

”Fraktkedjan on yhdessä ATLAS-kumppaniyritysten kanssa hankkinut uuden liiketoimintajärjestelmän. Valinta kohdistui Trionan toimittamaan TRACS Flow -ratkaisuun. Fraktkedjanissa olemme havainneet suuria mahdollisuuksia uudessa liiketoimintajärjestelmässämme. TRACS Flow on moderni järjestelmä, joka voidaan mukauttaa ja integroida siten, että se tarjoaa vahvan tuen liiketoimintaprosessillemme. Kun järjestelmä on käytössä, näemme hyvät mahdollisuudet jatkaa liiketoimintamme tukiprosessien kehittämistä, tehokkuutemme lisäämistä ja siten saavuttaa kilpailuetuja vanhoissa ja uusissa asiakkuuksissamme. Liiketoimintajärjestelmien vaihtaminen on jotain, jota tulee kunnioittaa. On erittäin tärkeää minimoida negatiiviset vaikutukset sekä asiakkaillemme, henkilökunnallemme että kuljetusliikkeillemme. Olemme siis arvostaneet ammatillista sitoutumista, jota Triona on osoittanut koko prosessin ajan hankinnasta toteuttamiseen. Triona on ollut selvästi läsnä koko prosessin ajan, joten olemme yhdessä pystyneet ratkaisemaan ongelmia sekä etsimään uusia ja parempia ratkaisuja prosesseihimme", kertoo Fraktkedjanin toimitusjohtaja Peter Agervi.

Lue lisää