Webinaari RoadCloudin kanssa

26 February 2021

Trionan FleetControl-tuotetarjonta kasvaa uusien asiakkaiden ja palveluiden myötä. Ajoneuvon FleetControl IoT -alustan ja FleetAnalyzer-pilvipalvelun avulla luodaan uusia mahdollisuuksia kerätä, välittää ja analysoida tietoja esim. julkisen liikenteen ajoneuvoista. Tavoitteena on toiminnan tehostaminen ja asiakastyytyväisyyden parantaminen.

Yhteistyössä RoadCloudin kanssa haluamme esittää webinaarissamme "Data Exchange Opportunities for Transport Operators in the Nordics", mitä teemme Pohjoismaiden suurimpien bussioperaattoreiden kanssa.

Tule mukaan webinaariin Road Data in Transport RoadCloud Oy:n ja Trionan kanssa 9. maaliskuuta klo 13:00. Linkki ilmoittautumiseen on: https://lnkd.in/dXivrEF

Aiheesta 'Data Exchange Opportunities for Transport Operators in the Nordics' mukana keskustelemassa ja esittelemässä ovat Trionan Mats Johansson – Trionan joukkoliikennesegmentin johtaja, jolla on 20 vuoden kokemus julkisen liikenteen IT-ratkaisuista – sekä RoadCloudin toimitusjohtaja ja perustaja Ari Tuononen.

Lue lisää