Sundfrakt-konserni otti TRACS Flow’n käyttöön

4 May 2020

Sundfrakt on ottanut TRACS Flow’n käyttöön. Sundfrakt-konserniin kuuluva Sundfrakt AB käyttää maaliskuusta 2020 eteenpäin TRACS Flow -järjestelmää keskeisenä tilauksenhallintajärjestelmänään.

Keväällä 2019 allekirjoitettiin puitesopimus ATLAS-ryhmän (Allmänna Transport och Logistik Alliansen i Skandinavien) kanssa Trionan tuotteesta TRACS Flow, joka on käyttäjäystävällinen ja moderni alusta tiedonsiirron saumattomaan digitalisointiin sopimusten-/tilaustenhallinnasta suunnitteluun, operatiiviseen toteuttamiseen ja seurantaan. Nyt, vajaa vuosi myöhemmin, ensimmäinen toteutusprojekti on saatu onnistuneesti päätökseen Sundfrakt-konsernille ja kolmelle kuljetustenhallintaa tarvitsevalle yritykselle: Sundfrakt AB:lle, Åkerigrus AB:lle ja Alltank AB:lle.

TRACS Flow -hankkeen toteuttamisprojekti sisälsi myös integraatioiden luomisen muihin järjestelmiin:

  • Talousjärjestelmä Briljantiin,
  • Flintab-vaakajärjestelmään Viktoria 2,
  • Lime CRM -järjestelmään (jota hallinnoi Briljant), ja
  • Nora-tilausjärjestelmään, jota Hotings Oljepå käyttää.

Käyttöönotto suoritettiin varmistaen, että sekä vanhaa tilausjärjestelmää että uutta TRACS Flow -järjestelmää voidaan käyttää rinnakkain siirtymäkauden aikana. Tällä tavalla voitiin toiminto toiminnolta siirtyä hallitusti käyttöönottoon. Kun siirtymäkausi oli ohi, vanha järjestelmä sammutettiin ja kaikki tilaustenhallinta tapahtuu nyt uudessa TRACS Flow’ssa. TRACS Flow -sovelluksen avulla Sundfrakt-konserni pystyy nyt hallinnoimaan toimintaansa ja prosessejaan tehokkaasti tilaamisesta laskutukseen ja seurantaan täysin digitaalisesti.

Yhdessä Sundsvallin Atean kanssa Triona on ollut erittäin hyvä kumppani Sundfrakt-konsernin matkalla liiketoiminnan kehittämisessä ja digitalisoinnissa. Olemme käynnistäneet kehitysprojektin, jonka tavoitteena on digitalisaation kautta varmistaa prosessejamme ja työskentelytapojamme tehokkuuden lisäämiseksi. TRACS Flow -järjestelmän käyttöönotto on tärkeä askel tällä matkalla, ja arviomme mukaan olemme nyt entistä paremmin varustautuneita vastaamaan markkinoiden tarpeisiin. Markus Sundström, toimitusjohtaja, Sundfrakt AB
Sundfrakt on erittäin hienolla tavalla suunnitellut ja toteuttanut kehitysaskeleensa, jotka ovat nyt saavuttaneet määränpäänsä. Olemme tehneet matkan yhdessä, ja yhteistyö muiden toimittajien välillä on toiminut hyvin ja sujuvasti. Mats Bayard, toimitusjohtaja, Triona AB

Lue lisää