TNE Editorin webinaari herätti kiinnostusta

31 May 2024

Monet Trionan nykyiset TNE-asiakkaat ja muut sidosryhmät osoittivat suurta kiinnostusta ja osallistuivat Trionan TNE Editorin webinaariin 21. toukokuuta.

Webinaarissa osallistujat saivat lyhyen esittelyn TNE:stä esitelmässä, joka käsitteli TNE:n tavanomaisesti käsittelemiä tietoja ja sitä, kuinka TNE-alustaa voidaan käyttää arvon luomiseen asiakkaille. Seuraavaksi esitys keskittyi TNE Editoriin ja siihen, miten sovellusta käytetään Ruotsissa valtakunnallisen tiestötietokannan (NVDB) päivittämiseen, erityisesti Ruotsin väylävirastossa (Trafikverket), maanmittauslaitoksessa (Lantmäteriet) ja kunnissa. Webinaarin toisella puoliskolla esitettiin TNE Editorin live-demo, jossa esiteltiin osia kaikista toiminnoista. 

Yhteensä 50 henkilöä yli kymmenestä yrityksestä ja yhteisöstä osallistui tilaisuuteen. Me Trionassa olemme erittäin iloisia suuresta kiinnostuksesta. Kiitos kaikille osallistuneille! 

Jos haluat lisätietoja TNE Editorista tai päästä webinaarin tallenteeseen, ota yhteyttä Markus Livingiin, TNE:n tuoteomistajaan, sähköpostitse osoitteessa markus.living@triona.se. 

Tietoja TNE:stä 

Transport Network Engine (TNE) on tehokas ja konfiguroitava alusta, joka tarjoaa ratkaisuja tie- ja rautatietietojen hallintaan. TNE-alustaan kuuluva TNE Editor mahdollistaa verkkojen ja verkkoon liittyvien tietojen muokkaamisen yksinkertaisella tavalla ja siitä on tullut tärkeä työkalu kunnille ja organisaatioille, jotka tarvitsevat työkalun näiden tietojen hallintaan ja päivittämiseen. 

Lue lisää