Uusi versio TRE:stä

10 January 2019

Uusi versio Transport Routing Enginestä on valmis. Tässä versiossa on mukana muun muassa laajennettuja toimintoja liikennetiedon ja reaaliaikaisten matka-aikojen hakemiseen ulkoisista lähteistä, mikä entisestään parantaa oikean reitin valintaa ja sitä kautta tehostaa toimintaa.

Uusi versio useiden mielenkiintoisten uudistusten kera on nyt julkaistu CarRouter- ja BikeRouter-moduuleista. Alla kuvataan suurimpia parannuksia:

 • Reaaliaikainen tietoa HEREstä:
  TRE CarRouter osaa nyt automaattisesti hakea, käsitellä ja välittää liikennetietoja ja reaaliaikaisia matka-aikoja kaikkialla maailmassa HEREn APIa hyödyntäen. Se mahdollistaa älykkään reitinvalinnan ja tehokkaamman reitityksen huomioiden suljetut tieosuudet ja hitaan liikenteen.
 • Laajennettu tuki useammalle tietoaineistolle:
  Jo aiemminkin on TRE tukenut erilaisten tietoaineistojen automaattista hyödyntämistä saumattomasti aineistorajoista riippumatta. Toiminnallisuutta on nyt kehitetty edelleen tukemaan paremmin erilaisia OpenStreetMap-aineistoja reititykseen tietyissä maissa.
 • Dynaaminen tietullimaksujen ja lautta-aikataulujen päivitys:
  TRE sisältää nyt mahdollisuuden päivittää automaattisesti Norjan vallitsevat tietullimaksut. Aineisto haetaan suoraan norjalaisesta NVDB APIsta. Myös linkit lautta-aikatauluihin saadaan TRE:hen nyt suoraan Enturilta Norjassa. Molemmat toiminnallisuudet tullaan ottamaan heti käyttöön Statens Vegvesenin reitinsuunnittelupalvelussa.
 • Tanska mukaan välimatkapalveluun:
  Tammikuussa tulee päivitys myös välimatkapalveluun: Tanska lisätään mukaan palvelun peittoalueeseen, mukaan lukien geokoodaustoiminnallisuus (koordinaatista osoitteeseen).

Lue lisää TRE:stä ja muista tuotteistamme, jotka auttavat esimerkiksi kuljetusyrittäjiä ja muita  tavarankuljetuksen tai joukkoliikenteen parissa toimivia toimijoita.