Brani Asfalt on valinnut Trionan projektinhallintaratkaisun toimittajaksi

20 February 2024

Tehostaakseen työprosessejaan Brani Asfalt toteutti digitalisointiprojektin, jossa arvioitiin sisäisiä ja ulkoisia tuotteita sekä manuaalisia prosesseja. Tämän projektin tärkeitä tavoitteita ovat olleet vahvistaa hyvää johtamista, hallintaa ja kannattavuutta sekä vähentää ympäristövaikutuksia. Tehtävä on nyt johtanut siihen, että Trionan C7 Projects -tuote on nyt valittu projektinhallintaratkaisuksi.

Brani Asfalt AS toimittaa asfalttipalveluita Norjan itäosissa sekä yksityisille että julkisille asiakkaille. Yksityisiä yritysasiakkaita ovat suuret urakoitsijat, rakennusliikkeet ja rakentajat. Julkisia asiakkaita ovat esimerkiksi Norjan väylävirasto (Statens vegvesen) ja Vikenin kunta, sekä useat Itä-Norjan kunnat, joilla on sopimuksia teiden, valtateiden ja kenttien asfaltoinnista. Brani Asfaltilla on neljä asfalttitiimiä, jotka työskentelevät kaikentyyppisissä toimeksiannoissa. 

C7 Projects Brani Asfaltin työkaluna 

Trionan tuote C7 Projects auttaa Brani Asfaltia saavuttamaan asfalttiprojektien täyden hallinnan. Tämä tehdään käyttäen toimintoja ja työkaluja kuten tarjous- ja tarjouslaskenta, kenttäraportointi asfalttikerroksista, päivittäinen seuranta projektipäälliköille ja integraatiot talousjärjestelmiin, jotka antavat taloushallinnolle paremman yleiskuvan. C7 Projects korvaa joukon laskentataulukoita ja järjestelmiä, joista Brani Asfalt on tähän saakka ollut riippuvainen. Kaiken kaikkiaan saavutetaan hyvä hallinta Brani Asfaltin koko asfalttiprosessista tarjouksesta laskuun. 

"Olemme valinneet Trionan C7 Projectsin varmistaaksemme hyvän johtamisen ja hallinnan sekä paremman kannattavuuden. Ratkaisuilla on myös myönteinen vaikutus tavoitteeseemme kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseksi." Ole Storevik, Brani Asfalt AS:n toimitusjohtaja

RuneAndOtherCEO.jpg

Sopimuksen allekirjoittaminen. Rune Dragsnes (vas.), Trionan Norjan toimitusjohtaja ja Ole Storevik (oik.), toimitusjohtaja Brani Asfalt AS. 

Lue lisää