Uusi versio TRACS Flow’sta

4 June 2018

TRACS Flow’n uusi versio lanseerattiin toukokuussa. Seuraava versio on suunniteltu julkaistavan marraskuussa 2018.

Text: Uudessa versiossa karttatoiminnallisuutta on parannettu siten, että käyttäjällä on useampia vaihtoehtoja reititykselle (lyhin, nopein, paras). Lisäksi karttojen käsittely on vikkelämpää ja sujuvampaa sekä geofence-toiminnallisuutta on parannettu siten, että voidaan muun muassa seurata resursseja useaan geofenceen liittyen samanaikaisesti ja jäljittää aika tietyllä geofencellä.

Myös seuraavia parannuksia on tehty TRACS Flow’hun:

  • Perävaunujen käsittelyssä voidaan nyt asettaa toivottu vaunumalli perustuen resurssien oletusvaunumalliin. Tämä helpottaa kuljetusten ohjaajan työtä, sillä hänen ei enää tarvitse tietää etukäteen, millainen vaunutyyppi toimeksiantoon tulee asettaa ennen tilauksen resurssisuunnittelua.
  • Yksittäisille tilausriveille on nyt mahdollista merkitä päivämäärä, aika ja rahtikirjan numero, mikä mahdollistaa useiden tehtävien asettamisen joustavammin samalle tilaukselle.
  • Kuormakäsittelyn avulla mobiilisovelluksen käyttäjä voi kertoa, mitä kuormatilassa tällä hetkellä on muun muassa kirjaamalla kuorma tai aika ilman kuormaa. Tämä näkyy selkeästi toimistosovelluksen resurssilistassa, jotta kuljetusten ohjaaja näkee kunkin resurssin reaaliaikaisen kuormatilanteen.
  • Mahdollisuus tilausrivien ja -määrien yhdistämiseen mobiilisovelluksen tilausyhteenvedossa. Se antaa paremman tilannekuvan, jos usealla rivillä on sama tuote, yksikkö ja lähtöpaikka.
  • Mobiilisovelluksessa on lukuisia linkkejä web-portaaliin, mikä mahdollistaa pääsyn ja automaattisen sisäänkirjautumisen Flow-webbiin suoraan mobiilisovelluksen valikosta.

Samalla on tehty myös suorituskykyparannuksia, joilla on positiivinen vaikutus koko järjestelmään, etenkin massapäivityksiin ja jatkuvien tilausten käsittelyyn.

TRACS Flow on kuljetus- ja urakointitoimialojen liiketoimintaprosesseja tukeva järjestelmä esimerkiksi sopimusten ja tilausten käsittelyyn, suunnitteluun, operatiiviseen johtamiseen ja seurantaan. TRACS Flow voidaan yksinkertaisen konfiguraation kautta sovittaa erilaisten yritysten tarpeisiin ja prosesseihin. TRACS Flow’ssa on monia toimintoja esimerkiksi erilaisten asiakassopimusten hallintaan, saatavuusluettelo, kartat, resurssien ja tilausten seurantaan, omaisuudenhallintaan, vuokraukseen, jatkuviin tilauksiin jne.

TRACS Flow’ta voivat käyttää erilaiset käyttäjäryhmät. Toimistokäyttäjiä ovat esimerkiksi kuljetusten ohjaajat, joille TRACS Flow on tehokas, monia toimintoja sisältävä työkalu, joka antaa hyvän tilannekuvan ja helpottaa työtä. Käyttäjille kentällä, kuten auton- tai koneenkuljettajalle, mobiiliratkaisu tuo suoran yhteyden järjestelmään sekä sitä kautta toimistolle ja muihin käyttäjiin. Web-portaali avaa asiakkaille ja toimittajille pääsyn järjestelmään ja sen monipuoliseen tietosisältöön.

Lue lisää

TRACS Flow’sta ja muista tuotteistamme, jotka helpottavat logistiikan ja kuljetuksen yrittäjiä ja heidän työtään: