Bergkvist Siljan siirtyy C-Loadiin insjönissä

12 April 2021

Bergkvist Siljan -konserni on käyttänyt C-Loadia vuodesta 2019 lähtien Morassa sijaitsevassa Siljanssågenissa ja Älvdalenissa sijaitsevassa Blybergssågenissa, ja nyt myös Insjönin sahat ovat aloittaneet C-Loadin käytön.

Bergkvist Siljan -konserni on metsäteollisuuden konserni, jonka liiketoiminta ulottuu ammattitaitoisesta metsänhoidosta puun jalostamiseen korkealaatuisiksi tuotteiksi.

Kesällä 2019 kaksi perinteistä taalainmaalaista konsernia Siljan Group AB ja Bergkvist-Insjön AB sulautuivat yhteen, ja niistä syntyi Bergkvist Siljan Group. Sen seurauksena aloitettiin työ yhteisen järjestelmätuen ja yhteisten prosessien käyttöönotosta konsernissa sekä päätettiin, että C-Loadia tullaan käyttämään kaikilla konsernin sahoilla. Vuoden alussa ensimmäiset kuljetukset varattiin C-Loadin kautta myös Insjönissä.

Konsernin sahat tuottavat vuodessa noin 800 000 m3 sahatavaraa, jota toimitetaan kohteisiin Ruotsissa, Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Aasiassa.

C-Load on integroitu Bergkvist Siljanin talousjärjestelmään, mikä tarjoaa edellytykset laajaan automatisointiin koko kuljetusprosessissa – uusiin kuljetustarpeisiin perustuvasta tilauksesta aina laskun vastaanottamiseen toimittajalta ja sen tarkistamiseen kuljetuksen jälkeen. Bergkvist Siljan käyttää C-Loadia sekä tie- että rautatiekuljetuksissa.

Lue lisää