Västtrafik tehostaa toimintaansa TNE:n ja TRE:n avulla

16 June 2020

Västtrafik automatisoi ja yksinkertaistaa prosessejaan julkisen liikenteen suunnittelussa Trionan TNE- ja TRE-tuotteiden avulla. Päivitetyt tiestötiedot tuotetaan automaattisesti TNE:llä siten, että etäisyydet eri pysäkkien välillä (mittarilukema) lasketaan TRE:llä.

Västtrafik on käynnistänyt prosessin, jossa Trionan TNE-tuotteen avulla automatisoidaan tiedontuotantoa mittarilukemiin perustuviin laskentoihin. Nykyinen prosessi sisältää useita manuaalisia vaiheita, joissa käytetään erilaisia ​​järjestelmiä. Kun uusi ratkaisu on käytössä, tietoja Ruotsin kansallisesta tiestötietokannasta päivitetään jatkuvasti ja Västtrafik pystyy hallinnoimaan omia verkkotietojaan yhdessä ympäristössä. Tämä helpottaa ja suoraviivaistaa ajokilometrien laskemista. Tarkoituksena on laskea Västtrafikin joukkoliikenteen pysäkkien väliset etäisyydet, joita tarvitaan reittien suunnitteluun ja operaattoreille maksettavien korvausten määrittämiseen. Mittarilukemat muodostetaan Trionan TRE-tuotteen (Transport Routing Engine) avulla.

Olemme innoissamme siitä, että meillä on tilaisuus tukea Västtrafikia tässä muutoksessa, joka liittyy suoraan Trionan missioon luoda “tehokkaita, kestäviä ja luotettavia ratkaisuja tiedonkulkuun ja energian siirtoon sekä tavaroiden ja ihmisten kuljettamiseen".