TRACS Flow käyttöön Centralenissa ja Foriassa

23 March 2022

Keväällä 2019 allekirjoitettiin puitesopimus ATLAS-ryhmän (Allmänna Transport och Logistik Alliansen i Skandinavien AB) kanssa Trionan TRACS Flow -tuotteesta – käyttäjäystävällisestä ja nykyaikaisesta alustasta, joka mahdollistaa digitalisaation sopimusten ja tilausten hallinnasta suunnitteluun, operatiiviseen toimintaan ja seurantaan. ATLAS-ryhmän kolmas ja neljäs toteutusprojekti ovat nyt molemmat saatettu onnistuneesti päätökseen Centralenin ja Forian osalta.

Käyttöönotto tapahtui Centralenissa lokakuussa 2021 ja Forialla helmikuussa 2022.

"TRACSFlow'hun siirtymisen myötä meillä on moderni järjestelmä, joka sisältää monia hyviä ominaisuuksia, jotka ovat auttaneet meitä virtaviivaistamaan prosessejamme", sanoo Niklas Blom, Centralenin toimitusjohtaja

Olemme myös saaneet paremman yleiskuvan ja hallinnan järjestelmään, minkä myötä pystymme palvelemaan sekä asiakkaitamme että rahdinkuljettajia entistä paremmin.

Käyttöönottojen yhteydessä lanseerattiin myös kaksi uutta TRACS Flow'n lisämoduulia:

  • Asennusrekisteri – Moduuli tukee toistuvia käyntejä ja toimenpiteitä kiinteissä tiloissa, kuten kaivoissa. Sen avulla Centralen voi hallita myös lietetoimintojaan TRACS Flow'ssa.
  • Reitti – Laajennettua logistiikkatukea tuottava moduuli, jonka Foria pääsi ensimmäisenä ottamaan käyttöön. Reittimoduuli tarjoaa mahdollisuuden pakata autoja ja ohjata toimituksia eri kohteisiin saman ajoreitin aikana. Laajennus yhdessä olemassa olevien Kolli- ja Reitti-moduulien tarjoaa entistä paremman työkalun jakelutoimintaan.

Kuten muutkin ATLAS-konsernin asiakkaat, Centralen ja Foria ovat myötävaikuttaneet TRACS Flow’n jatkokehitykseen uusien aloitteiden ja näkökulmien kautta. Käyttöönottojen myötä sekä Centralenilla että Forialla on käytössään nykyaikaisempi järjestelmä, jota voidaan kehittää tehokkuuden ja jatkuvan digitalisaation luomiseksi lähitulevaisuudessa.

”Lyhyen käytön jälkeen alamme tottua uuteen, käyttäjäystävälliseksi kokemaamme liiketoimintajärjestelmään. Olemme tyytyväisiä ja näemme, että TRACSista on potentiaalia kehittää siitä Forian turvallinen, kestävä ja pitkäaikainen liikenteenhallintajärjestelmä”, sanoo Anna Gustavsson, Forian yritystukijohtaja

Lue lisää