Uusi versio Transport Routing Enginestä (TRE)

11 October 2021

Transport Routing Enginen (TRE) uusi versio on nyt asiakkaidemme saatavilla. Suurin parannus koskee kävely- ja pyöräilyreittien alku- ja päätepisteiden käsittelyä.

TRE, kuten useimmat reititysmoottorit, antaa käyttäjälle mahdollisuuden määrittää reitin alku- ja päätepisteet, jotka eivät ole reitityksessä käytettävällä tieverkolla. Yleisin tapa on olettaa, että käyttäjän on mahdollista päästä pisteeseen, joka on tieverkolla lähimpänä haluttua alkupistettä. Tämä toimii yleensä hyvin, mutta joissakin tapauksissa - etenkin saaristossa - se voi toimia selkeästi väärin. TRE:n uusi versio varmistaa, että reitti ei ala eri saarelta kuin missä määritetty lähtöpiste sijaitsee. Esimerkiksi sl.se tarjoaa nyt oikean ehdotuksen matkasta Dalgången 8:sta (Vaxholm) Slusseniin (tai muuhun kohteeseen keskustassa), kun monet muut reittioppaat ehdottavat edelleen kävelemään ensin veden yli Skarpöön. Julkaistu versio huomioi saaret, järvet ja muut vesiväylät. Rautateiden huomioiminen on suunniteltu seuraavaan versioon.

Transport Routing Engine (TRE) on edistyksellinen ohjelmistoalusta reitin optimointiin ja laskentaan. TRE mahdollistaa monentyyppisen etäisyys-, matka-aika- ja reittilaskennan tekemisen. Se voidaan mukauttaa jalankulkijoille, pyöräilijöille, moottoriajoneuvoille, kuorma-autoille ja muille raskaille tavarankuljetusajoneuvoille.

Lue lisää