Ingarp Träskydd valitsi TimberPron

29 November 2019

Eksjön laidalla sijaitseva Ingarp Wood Protection on valinnut uudeksi liiketoimintajärjestelmäkseen Trionan TimberPron.

Ingarp Träskydd, Eksjön laidalla sijaitseva puutuotteiden käsittelyyn, kuten kyllästykseen, maalaamiseen ja pintakäsittelyyn, keskittyvä puutavaratoimittaja on valinnut tulevaksi liiketoimintajärjestelmäkseen TimberPron. Ingarp Träskydd prosessoi noin 70 000 m3 puutavaraa vuodessa. Ingarp Träskyddin vahvuus on, että he käyttävät useita, moninaiset tarpeet kattavia kyllästysmenetelmiä, jotka ovat laatu- ja ympäristösertifioituja täyttäen korkeimmatkin vaatimukset.

”Triona ymmärsi nopeasti tarpeemme ja pystyi kuvailemaan, kuinka ne voidaan ratkaista TimberPron avulla. Haluamme pystyä kehittymään järjestelmän kanssa edetessämme entistä digitalisoituneempaan työskentelytapaan, ja sen voimme nähdä tekevämme yhdessä TimberPron kanssa”, sanoo Ingela Lindgren, talousjohtaja ja yksi Ingarp Träskyddin omistajista.

TimberPro tukee heitä työssään sisään tulevan tavaran tuonnista impregnointi- ja pintakäsittelyprosessien kautta toimitukseen. Järjestelmä voi välittää pakettitietoja asiakkaiden järjestelmien kanssa, jotta manuaalinen työ voidaan minimoida. TimberPro tukee myös kaikkien tarpeellisten CMP (Certifierad Målad Panel) -tietojen kirjaamista vaatimusten täyttämiseksi.

TimberPron toimittaa suomalainen PiiMega, jonka kanssa Triona aloitti yhteistyön vuonna 2017. Nykyään TimberProta käyttää noin 50 sahaa ja muuta puuteollisuutta Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa ja Venäjällä. Triona tarjoaa Ruotsin metsäteollisuudelle ruotsalaisen version järjestelmästä, joka sisältää käyttöönoton ja tuen. Järjestelmä on erittäin monipuolinen sisällöltään ja toiminnallisuus esimerkiksi optimointi ja kannattavuuden laskentaan perustuu jatkuvasti päivitettävään tietoon yhtiön omista myynti- ja toimitusprosesseista. TimberPro on moduulipohjainen ja sopii sekä pienemmille yrityksille että suuremmille ryhmittymille, joihin kuuluu useita yksiköitä.

Lue lisää