Uusi versio TNE:stä

14 April 2020

Maaliskuun alussa julkaistiin TNE:n versio 3.6. Uutta tässä versiossa on kehittyneempi ja parannettu tuki omaisuustietojen hallintaan (AIM). Tämä tarjoaa uusia ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia digitaalisten kaksosten tehokkaaseen hallintaan asiakkaillemme, kuten Nye Veierille.

TNE-tuotteeseen on nyt sisäänrakennettu tuki geometriseen sovitukseen ja paikkatieto-ominaisuuksien käsittelemiseen, kun tuodaan ja käsitellään tietoja (tapahtumia) infrastruktuurin kohteiden asennuksessa (esim. tienkaiteet ja tierummut). Rakennuskohteiden sijainti ja muoto voidaan nyt kuvata myös ns. Multigeometrialla.

Segmentoinninhallintasovellus on saanut uuden ja tehokkaamman käyttöliittymän sekä parannetun yksinkertaisemman palvelinintegraation. Tuoterajapinnan (API) uudet muokkaustoiminnot avaavat uusia mahdollisuuksia järjestelmien integrointiin ja sovelluskehitykseen.

TNE:n käyttökohteiden ajaman kehityksen, kuten Statens vegvesenin uuden mittaustiedon tietovaraston, ohella on tehty myös suorituskyvyn optimointeja tuotaessa dataa tietokantaan. Olemme myös ottaneet käyttöön monia pienempiä parannuksia ja lisäyksiä, kuten mahdollisuuden nimetä toimenpiteille sekä kehittyneempi tuki OpenTNF-Richille.

Lisää tietoa

Lue lisää TNE:stä, OpenTNF:stä ja käynnissä olevista projekteistamme: