Uusia TRA-asiakkaita

12 April 2018

Trionan TRA-tuotetta – Triona Roadwork Assistant – käyttävät yhä useammat tietyömaan liikenteenohjauksen ja reitityksen parissa työskentelevät toimijat. Viime aikoina ovat muun muassa seuraavat asiakkaat alkaneet käyttää kyseistä tuotetta: Mesta, BMO Elektro, Securitas, Nokas, Ramudden, Relacom, Veidekke ja BetonmastHæhre.

Yhä useammat ovat havainneet, kuinka paljon tehokkaampaa digitaalisen lokikirjan käyttäminen on kynään ja paperiin verrattuna. TRA:n – Triona Roadwork Assistant – avulla päästään eroon kaikesta paperityöstä. Laitteiden asennus, ohjaus ja purkaminen kirjataan suoraan puhelimella tai tabletilla, aika ja sijainti tulevat mukaan automaattisesti.

Voidaan ottaa myös kuvia ja liittää ne lokiin. Kuvat leimataan aika- ja tieviitteillä sekä lähetetään saumattomasti palvelimelle. Kuvamoduuli täyttää muun muassa Statens vegvesenin asettamat urakoitsijoille vakiintuneet toimeksiantosopimusten vaatimukset.

Lokikirjaa päivitetään reaaliajassa tien päällä tai toimistolla, ja tiedot visualisoidaan kartalla. TRA:n toimistosovellusta käytetään lokikirjojen käsittelyyn ja lähettämiseen tienpitäjille.