Puitesopimus Atlas Logistikin kanssa

24 June 2019

Atlas Logistik on tehnyt Trionan kanssa puitesopimuksen TRACS Flow -tuotteeseen liittyen. Toimitus ja käyttöönotto on tarkoitus aloittaa syksyllä 2019.

Atlas Logistikin (Allmänna Transport och LogistikAlliansen i Skandinavien AB) taustalla ovat yritykset:

  • Lastbilscentralen i Tvåstad AB (Centralen)
  • Foria AB
  • Fraktkedjan Väst AB
  • m4 gruppen AB
  • Sundfrakt AB

TRACS Flow’n käyttöönoton myötä nämä yritykset saavat käyttäjäystävällisen ja modernin alustan, joka mahdollistaa digitalisaation sopimusten/tilausten hallinnasta suunnitteluun, operatiiviseen toimintaan ja seurantaan. Järjestelmä on rakennettu konfiguroimalla mukautumaan helposti erilaisiin toimintoihin ja prosesseihin. Atlas Logistikin monipuolisen liiketoiminnan yrityksille se sopii erityisen hyvin. TRACS Flow’n avulla he saavat käyttöönsä ratkaisun, joka tukee sekä kentällä että toimistossa työskenteleviä henkilöitä sekä vuorovaikutus asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa on mahdollista web-käyttöliittymän kautta.

Ensimmäisenä järjestelmän ottavat käyttöön Centralen ja Sundfrakt.

Trionan osalta tämä merkitsee tärkeää askelta kohti pitkän aikavälin tavoitettamme olla johtava ja luotettava logistiikkaan ja infrastruktuuriin liittyvien innovatiivisten IT-ratkaisujen toimittaja.

”Syksy on tyypillisesti intensiivistä kehitysvaihetta TRACS Flow -hankkeessa. Suuri osa Atlas Logistikin tarvitsemista toiminnoista on jo TRACS Flow’ssa, mutta myös kehitettäviä alueita on. Tämän myötä TRACS Flow on entistä vahvempi tuote, joka hyödyttää kaikkia asiakkaitamme ja kumppaneitamme.” Thomas Höjsgaard