Ingarp träskydd lisää Timberpron käyttöä

3 August 2020

Eksjön laidalla sijaitseva Ingarp Träskydd käyttää nyt täydellä kapasiteetilla Trionan edustamaa TimberProta.

Ingarp Träskydd on Ruotsin Eksjön laidalla sijaitseva puutavarayhtiö, joka keskittyy puutuotteiden käsittelyyn, kuten kyllästämiseen, maalaamiseen ja pintakäsittelyyn. He ovat nyt ottaneet Trionan edustaman liiketoimintajärjestelmän TimberPron täysillä käyttöönsä.

Syksyllä alkaneen toteutusprojektin jälkeen järjestelmä otettiin käyttöön toukokuussa. TimberPro tukee Ingarp Träskyddin toimintaa tavaran vastaanotosta kyllästys- ja pintakäsittelyprosessien kautta toimitukseen. Järjestelmä voi välittää toimitustietoja asiakkaan järjestelmien kanssa manuaalisen työn minimoimiseksi.

Kevään aikana kysyntä Ingarp Träskyddin tuotteille on kasvanut, mutta toteutus on sujunut hyvin ja järjestelmä kyennyt hallitsemaan sen läpi virtaavia suuria tietomääriä.

Ingarp Träskyddissä työskentelevä järjestelmän käyttöönotosta vastannut Linda Käller työskentelee nyt aktiivisesti järjestelmän kanssa ja otti meihin yhteyttä äskettäin kertoakseen, että "kaikki toimii odotetun mukaisesti ja mielestämme hyvin TimberPron kanssa"!

Ingarp Träskyddin toimitusjohtaja Ulrik Lindgren sanoo, että toimitusten käsittely skannerilla toimii täydellisesti: "Me emme olisi koskaan kyenneet käsittelemään kevään aikana kasavanutta suurta kysyntää vanhan järjestelmän kanssa".

TimberPron myötä Ingarp Trässkyddillä on moderni liiketoimintajärjestelmä, jonka avulla he voivat kasvaa ja digitalisoida askel askeleelta enemmän osia liiketoiminnastaan.

Ingarp Träskydd käsittelee noin 70 000 m3 puutavaraa vuodessa. Ingarp Träskyddin vahvuus on se, että he työskentelevät useiden, kaikki tarpeet kattavien kyllästysmenetelmien parissa. Kaikki menetelmät ovat laatu- ja ympäristösertifioituja ja täyttävät korkeimmatkin vaatimukset.

TimberPron toimittaa suomalainen PiiMega, jonka kanssa Triona aloitti yhteistyön vuonna 2017. TimberProta käyttää tällä hetkellä noin 50 sahaa ja muuta puutavarayhtiötä Ruotsissa, Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä. Triona tarjoaa Ruotsin metsäteollisuudelle ruotsalaisen version järjestelmästä, mikä sisältää käyttöönoton tuen ja ylläpidon. Järjestelmä on monipuolinen sisällöltään ja siinä on toimintoja mm. optimointiin ja kannattavuuslaskentaan jatkuvasti päivitettävään tietoon perustuen oman yrityksen tuotannosta, myynnistä ja toimitusprosesseista. TimberPro on modulaarinen sopien sekä pienemmille yrityksille että suurille konserneille, joissa on useita yksiköitä.

Lue lisää