Uusi versio TRACS Flow’sta

14 June 2017

TRACS Flow on jatkuvan kehityksen alla, ja huhtikuun puolivälissä julkaistiin uusi versio. Seuraavan version on suunniteltu tulevan ulos lokakuussa 2017.

TRACS Flow on järjestelmä, joka tukee kuljetus- ja rakennusliiketoiminnan prosesseja, kuten sopimusten / tilausten hallintaa, suunnittelua, operatiivista johtamista ja seurantaa. TRACS Flow on suunniteltu helposti räätälöitäväksi vastaamaan erilaisten yritysten tarpeita ja prosesseja. TRACS Flow’ssa on paljon erilaisia toimintoja, kuten eri muotoisia asiakassopimuksia, resurssipankki, karttoja, resurssien ja tilausten seuranta, työjonon hallinta, esimerkiksi kontin vuokrausten hallinta, kiinteät tilaukset, jne.

TRACS Flow’ta voivat käyttää useat erilaiset käyttäjäryhmät. Toimistokäyttäjiä ovat esimerkiksi kuljetusten ohjaaja, jolle TRACS Flow on tehokas työkalu työn tilannekuvan saamiseen ja yksinkertaistamiseen. Asiakkaille ja toimittajille on web-portaalista pääsy järjestelmään ja heille suunnattuun tietoon. Kentällä käyttäjillä on app-pohjainen mobiiliratkaisu, joka on suoraan yhteydessä järjestelmään.

Tämä uusia versio sisältää muun muassa toiminnot tilausten jakamiseen, yhteisverotukseen, jakamiseen, luottotietoihin, aluerajaukseen, viivakoodien lukemiseen ja mobiiliin paikannukseen sekä monia muita parannuksia ja korjauksia.

Lue lisää (ruotsiksi)